reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Wydaje mi się paper , że każde dziecko przybiera tyle ile przybiera. Wiemy, że jej nie glodzisz :) chyba bym się nie przejmowala. Zresztą jak możesz mieć za mało mleko skoro po 4 h mówiłaś masz cycki jak kamienie. Niech spadają. Nina jest drobna i tyle.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Co za lekarka że krytykuje kp i namawia do mm? większość namawia do kp jak najdłużej... ja niestety nie wiem jak moje dziecko przybiera na wadze bo tutaj nie ma wizyt co miesiąc itp, szczepienia same tylko i wagi nie sprawdzają...

Jent ja tez bym chciala odpocząć moja dzis taka maruda nie chce sama lezec a nawet na kolanach nudzi sie jej po 20minutach. Ja po weekendzje nie moge sie przestawic tak to sie dzielimy z moim M opieką i da mi sie wyspac a w tygodniu sama i sie wkurzam pranie wieszam na 4razy serial ciągle przewijam..
Ja moja waze regularnie na swojej wadze ladnie przybiera od 150-200 tyg ale ja dokarmiam mm bo byla glodna na samym moim mleku malo tez przybierala i ciagle przystawialam a jej ciagle mało.

wff2zbmhhy4k3i05.png

peper nie przejmuj sie babskiem. ja byłam w piątek na szczepieniu i babka była w szoku ze jeszcze karmie. ponoc tutaj jak kots karmi miesiac to juz w gazecie trzeba o tym pisac haha.
maly wazy 6058. ma.srednia wage. biedaczek z tym.szczepieniem tak mi go zal nie moglam go uspokoic potem. a ja juz odliczam dni do wyjazdu do Polski. juz sie nie moge doczekac. w sobote ruszamy.
dzis.musialam do dentysy lecieć i szwagier zajal.sie Tomkiem. młody spal wiec sie nie denerwowalam.jak wrocilam to akurat sie obudzil.

a wy wigilie u siebie spedzacie czy do rodziny jedziecie?

860io7esy4a5nu3e.png

Ja u babci ale my mieszkamy od siebie 10mim drogi na pieszo. Na pierwsze świeto do cioci a na drugie do mamy albo do tesciowej. :) ciekawe jak to bedziw pierwsze świeta z córką i juz bedzie miala 4miesiace.

dxomh371yc08ahnq.png

Igi będzie miał 4.5 miesiąca :) jedziemy na Śląsk do rodziny. Do siostry mojej mamy konkretnie , ale będzie tam sporo osób i znajomych :) juz nie mogę się doczekać. Igi miał pierwsze starcie z ziemniakiem. Mission complete :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Paper a ile Ninka wazy? moja wazyla w poniedzialek tydzien temu 5860. jest na 25 centylu a ja karmie tez tylko kp. mi lekarka nic nie mowila odnosnie wagi ale sama sie zastanawiam czy powoli nie wprowadzac jej nowych produktow.

Do góry