reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Wydaje mi się paper , że każde dziecko przybiera tyle ile przybiera. Wiemy, że jej nie glodzisz :) chyba bym się nie przejmowala. Zresztą jak możesz mieć za mało mleko skoro po 4 h mówiłaś masz cycki jak kamienie. Niech spadają. Nina jest drobna i tyle.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Co za lekarka że krytykuje kp i namawia do mm? większość namawia do kp jak najdłużej... ja niestety nie wiem jak moje dziecko przybiera na wadze bo tutaj nie ma wizyt co miesiąc itp, szczepienia same tylko i wagi nie sprawdzają...

Jent ja tez bym chciala odpocząć moja dzis taka maruda nie chce sama lezec a nawet na kolanach nudzi sie jej po 20minutach. Ja po weekendzje nie moge sie przestawic tak to sie dzielimy z moim M opieką i da mi sie wyspac a w tygodniu sama i sie wkurzam pranie wieszam na 4razy serial ciągle przewijam..
Ja moja waze regularnie na swojej wadze ladnie przybiera od 150-200 tyg ale ja dokarmiam mm bo byla glodna na samym moim mleku malo tez przybierala i ciagle przystawialam a jej ciagle mało.

wff2zbmhhy4k3i05.png

peper nie przejmuj sie babskiem. ja byłam w piątek na szczepieniu i babka była w szoku ze jeszcze karmie. ponoc tutaj jak kots karmi miesiac to juz w gazecie trzeba o tym pisac haha.
maly wazy 6058. ma.srednia wage. biedaczek z tym.szczepieniem tak mi go zal nie moglam go uspokoic potem. a ja juz odliczam dni do wyjazdu do Polski. juz sie nie moge doczekac. w sobote ruszamy.
dzis.musialam do dentysy lecieć i szwagier zajal.sie Tomkiem. młody spal wiec sie nie denerwowalam.jak wrocilam to akurat sie obudzil.

a wy wigilie u siebie spedzacie czy do rodziny jedziecie?

860io7esy4a5nu3e.png

Ja u babci ale my mieszkamy od siebie 10mim drogi na pieszo. Na pierwsze świeto do cioci a na drugie do mamy albo do tesciowej. :) ciekawe jak to bedziw pierwsze świeta z córką i juz bedzie miala 4miesiace.

dxomh371yc08ahnq.png

Igi będzie miał 4.5 miesiąca :) jedziemy na Śląsk do rodziny. Do siostry mojej mamy konkretnie , ale będzie tam sporo osób i znajomych :) juz nie mogę się doczekać. Igi miał pierwsze starcie z ziemniakiem. Mission complete :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Paper a ile Ninka wazy? moja wazyla w poniedzialek tydzien temu 5860. jest na 25 centylu a ja karmie tez tylko kp. mi lekarka nic nie mowila odnosnie wagi ale sama sie zastanawiam czy powoli nie wprowadzac jej nowych produktow.

Do góry