reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Jagodzianka :D

Załączniki

• Edited_Image6692df0a-6fb0-41b7-83b3-63ec74dd9380_TapatalkEditedImage.jpg
    Edited_Image6692df0a-6fb0-41b7-83b3-63ec74dd9380_TapatalkEditedImage.jpg
    450,8 KB · Wyświetleń: 112
Ja myślałam, że już nie dożyję tego momentu, no jakiś cud w nocy się stał - Mikołaj przespał całą noc. Wybudzil się lekko o 5, przez bąki [emoji28] , ale zaraz zasnął. Jadł przez sen o 4.

Tylko ja z tej radości, że spał, to nie mogłam zasnąć od 4 do 5:30 [emoji23] Na szczęście później mnie zmogło.

Mam nadzieję, że to nie jest jakiś wyjątek od reguły [emoji28]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy ja sie wczoraj cieszyłam ze moja sie budzi tylko raz w nocy ? No to dzisiaj było 3 razy od 1 w nocy. A do 1 starsza która jest chora budziła sie co chwile, wiec poszłam spać dopiero po 2 i co chwile budzenie na jedzenie. Mam dzisiaj dosyć. Zawsze sie cieszę ze w weekend troche odreaguje od dzieci a tu nie wychodzi. Zaczynam szaleć ze zmęczenia i z rutyny.

Mamakulka czy Ty karmisz jeszcze piersią. Bo o ile pamiętam miałaś zapalenie ucha i Igi był na mm.

Odstawiłam małego teraz bo jestem chora i tak się zastanawiam czy przywroce np bo kilku dniach przerwy

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie karmie. Nie wrocilam po chorobie bo miałam za mało samozaparcia. On się wściekal bo mało leciało ja się wsciekalam bo musiałam wciąż dostawiac i dupa.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Czy ja sie wczoraj cieszyłam ze moja sie budzi tylko raz w nocy ? No to dzisiaj było 3 razy od 1 w nocy. A do 1 starsza która jest chora budziła sie co chwile, wiec poszłam spać dopiero po 2 i co chwile budzenie na jedzenie. Mam dzisiaj dosyć. Zawsze sie cieszę ze w weekend troche odreaguje od dzieci a tu nie wychodzi. Zaczynam szaleć ze zmęczenia i z rutyny.
Angelika pewnie z 2 ka dzieciaków jest ciężko. A starsza chodzi do żłobka czy masz obie na stanie w trakcie tygodnia? Tez myślę o drugim dziecku z takim jak Twoje odstępem czasu ( wiek goni) ale nie wiem czy ogarnę. 3 maj się dzielnie :)

Do góry