reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czy jest tu jeszcze Azamamew? Pamietam ze kiedys pytałaś o wygaszenie laktacji. Jak to robiłaś i jak Ci poszło? Bez problemów? Ile czasu to zajęło?

Fajnie, akurat miete lubie :) właśnie chciałam się dowiedzieć jak to wygląda w praktyce te odciaganie tylko do uczucia ulgi, czy nie robią się jakieś zastoje i stwardnienia.

mój ma noce jeszcze nie do końca uregulowane. pewnie dlatego że różżnie chodzi spać, czasem o 19:30, czasem dopiero 21:30 jak dziś. zalezy od tego czy m jest w domu wieczorem, czy sama musze z pozostąłymi lekcje odrobić, lecture pocztać, pokąpać, kolację, to wtedy nie mam czasu tak wcześnie nad mały skakać, musi czekać :wink:
ale generalnie budzi się ze 2-3 razy w nocy na krótko pociumkać I śpi dalej.
rano je jeszcze o 7 I śpi do 8:30-9.

za tow dzień już jest mega uregulowany bo śpi od 9:30 do 14:30, a potem od 15:30 do 17:30-18.

reklama
mój ma noce jeszcze nie do końca uregulowane. pewnie dlatego że różżnie chodzi spać, czasem o 19:30, czasem dopiero 21:30 jak dziś. zalezy od tego czy m jest w domu wieczorem, czy sama musze z pozostąłymi lekcje odrobić, lecture pocztać, pokąpać, kolację, to wtedy nie mam czasu tak wcześnie nad mały skakać, musi czekać :wink:
ale generalnie budzi się ze 2-3 razy w nocy na krótko pociumkać I śpi dalej.
rano je jeszcze o 7 I śpi do 8:30-9.

za tow dzień już jest mega uregulowany bo śpi od 9:30 do 14:30, a potem od 15:30 do 17:30-18.
O wow Dominika to bardzo dużo śpi w dzień! Super masz, pewnie dajesz rade wszystko ogarnąć w tym czasie. Zazdroszcze :)

Do góry