reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja po tygodniu miałam zanik jak nie karmiłam mimo użycia laktatora. Nie było ani zastoju ani nic. Jak u Anpio. Do tej pory jak sutek nacisnąć to coś wyleci wiec mogłabym walczyć ale jie chce mi się po prostu. Meczylabybym i siebie i mojego Liska.

Mój dziś do 6 spał. Potem oczywiście jeszcze po. Jedzeniu dospal do 8 :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak kończyłam karmienie, bo wracalam do pracy to też była kwestia paru dni do tygidnia i bylo po mleku. Tylko z drugim to był taki hardcore bo karmiłam go wyłącznie piersią i z dnia na dzień musiałam skończyć taką mega rozkręconą laktację to mi sie zrobiły małe zastoje, ściągnęlam kilka razy laktatorem w pracy, a za chwilę wyjechałam w delegację i już wogóle był koniec.
I też tak z dnia na dzień dostał mm i musiał pić ;) jeszcze wtedy żadnych pokarmów innych nie wprowadzałam.

Mój młody to śpi jak mu się podoba.Nadal żadnych reguł ,w dzien zwykle troche spi np ciagiem 3 godz i troche drzemek ale w nocy to i co dwie godz nadal potrafi sie budzic.Ale znowu ma porządny katar a nawet poksluje.Starsza go zarazila.Ja też przeziębienie.A że jestem oslabiona to jeszcze z zębem problem.Leczona gorna dwojka aż koło nosa zaczęła mnie boleć i nizej.Rtg pokazal stan zapalny koło korzenia i leczenie kanałowe po raz pierwszy mnie spotkało_Oby to chorowanie nas opuściło.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

Marlenkawww współczuje, moja miała katar przez prawie 2 tygodnie, synek na antybiotyku a ja z katarem, masakra była. Dużo zdrówka dla was.

Dominika, a w taka pogodę tez go tyle trzymasz na balkonie?

Anpio - tak, mam ciepły śpiwór w wózku, jeszcze kocyk do środka daję żeby łapki okryć, bo kombinezom mam bez rękawiczek..
Dziś śnieg u nas pada, ale czy śnieg czy deszcz cyz wiatr to mam folię przeciwdeszczową I wózek pod folia stoi.
przewaznie koło 13:00 zaczyna się kręcić I wtedy go już wstawiam do domu I ostatnią godzinę śpi już w domu w cieple, tylko śpiwór rozsuwam.
zrobiłam własnie foto, moze uda mi ise wstawić z komórki
wózek mam taki stary,który trzymam tylko w domu. w garażu mam wózek na spacery I wyjścia.

20161109_105027.jpg

Załączniki

• 20161109_105027.jpg
    20161109_105027.jpg
    354,2 KB · Wyświetleń: 253
ten wózek dostałam 9 lat temu jak byłam w ciąży, od jakiejśc koleżanki mojej mamy, stał jej na strychu to nam dała, ale nigdy w nim nie jeździłam, tylko zwsze właśnie w domu używałam, żeby nie nosić po schodach wózka albo samej gondoli.
jak czasem wychodzimy o tej 9 na zakupy I uśniie w tym drugim wózku, to potem go z dołu tylko z tym spiworem wyciągam śpiącego, niose na gore I przekładam do drugiego wózka I wystaiwiam na balkon.
śpi tak dzis od 9. biorę się za odkurzanie.

Witajcie. My juz po szczepiniu. Moja mała bohaterka nawet nie zaplakala. Na wadze przybiera książkowo. Ma 3 miesiące i waży 5500, ale rozmiar 62 jeszcze jest luźny. Teraz nakarmilam ją i usnęła. Poprzednim razem spała 5 godz po szczepieniu. Zobaczymy jak dziś...

reklama
moja 2830 najnizsza 2690 i wlasnie ciekawa jestem ile bedzie na szczepieniu wazyc bo ostatni raz jak 8tyg miala sprawdzalismy :D

Do góry