reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
mama mi pokazywala notes jak mojego brata karmila to podobnie nawet gorzej bo potrafil o 2 nie isc spac tylko wymagac uwagi, ninka przynajmniej budzi sie zje i mam spokoj

Ratunku !! Moje dziecko przestało wogole spać w dzień :(
Od wczoraj chodzę z jedną nogą wydepilowaną bo wczoraj w dzień udało mi sie zrobić jedną, wieczorem byłam zbyt padnięta zeby dokończyć, a dzisiaj przez cały dzień mi sie nie udało ...

Moj tez zazwyczaj ma dwie pobudki w nocy tak kolo 1-2 pozniej 4-5 plus minus godzina. To pierwszy raz tak przespal. Zobaczymy co dzisiaj bedzie:)
Dobre z ta depilacja hehe ja jutro ide w koncu na wizyte kontrolna do gina i tez trzeba sie ogarnac dzisiaj a nie bardzo mi sie chce:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja dzisiaj przeszla sama siebie. Pobudka 22, 1:30, 5 nie spala do 6 ale w koncu usnela i do 9 spala chociaz tyle. Mam wrazenie ze ma skok i oby jej przeszlo to nocne wstawanie bo dlugo tak nie pociagne ;/ a w dzien tez juz bardzo krotko spi jakies polgodzinne drzemki nic wiecej chyba ze na spacerze to troche dluzej. Ciezkie zycie matki polki ale z drugiej strony tak sobie mysle ze trzeba sie cieszyc kazda chwila spedzona razem bo czas tak szybko leci ze zanim sie obejrzymy a dzieci beda biegac i bawic sie z innymi a mamusia bedzie be :D

Moja śpi od ok 19:30 do ok 6:30 z jedna lub dwiema przerwami na karmienie. W nocy juz nie przewijam jak jest tylko siku, bo mi sie wybudzala. W zależności od dnia, ale raczej dużo śpi.

reklama
U mnie dziś 3 spania po pół godz. A spacer masakra. Przez 40 min musiałam niesc mala do domu, bo w wózku aż się zanosila od płaczu. Nie wiem co ją opetalo.
Jutro szczepienie...

Do góry