reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dzień dobry :)
W sumie nocka tez nie taka zła bo żarcie o 22 potem o 5 i o 9 :) Z reguły ładnie już śpi w nocy, ale to coś za coś bo w dzień ciągnie na chodzie po parę godzin. Szczerze to już mi brakuje pomysłów co z nią robić, bo ileż można gadać do niemowlaka? ;) kładę ja w leżaczku, sporo leży na macie,daje jej rożne zabawki do rączek, które w pół godziny tak wyślini, że tylko do prania sie nadają , ale z dnia na dzień wydaje mi sie że potrzebuje coraz więcej uwagi, a pomysłów jakiś szczególnie nie mam na to co mogłabym jeszcze z nią robić.
A wy jak spędzacie czas jak maluchy nie śpią? Jakbyście miały jakiś patent na to jak je czymś zainteresować to podzielcie sie :)
Z tymi ćwiczeniami to może macie jakiegoś linka do jakiegoś zestawu ćwiczeń ?
Jesli chodzi o zdrętwiałe miejsce ciecia to u mnie jeszcze miesiąc temu było bardziej, teraz już wraca do normy.

reklama
Ja mam zdretwiale.

Od porodu spadło mi 18 kg ale nie daje rady jeszcze ćwiczyć bo boli mnie cięcie. Aż się zdziwiłam bo myślałam że Ju ok.

Mój dziś kończy 3 msc i bardzo słabo z podnoszeniem główki ale lekarz kazał ćwiczyć.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć.
U mnie okolice cięcia też odretwiale. Jak dotykam to nie czuję.
U nas dzien sie zaczął spoko. Mała spala od 20.30 do10 rano z przerwa na jedzenie o 4 i 7. Teraz nie wiem jak sie to potoczy. Bo pewnie spania nie będzie...
Ja tez nie wiem czym ją zająć. Zauważyliśmy z mężem że jest bardzo towarzyska i chciałaby żeby ciągle ktoś z nią był.

dziewczyny spokojnie :) my tyle czasu sie poznawalysmy, mamy do siebie zaufanie itp nie oczekujcie, ze po 3 postach na krzyz dostaniecie dostep do forum gdzie piszemy prywatne rzeczy, dajcie sie poznac a na pewno tam traficie ;)

tuptup ja mam chuste wiazana ale zle mi doradzono bo za dluga mam (5.2m) przy wiazaniu noworodka zabic sie mozna o nadmiar materialu, kupilam teraz kolkowa, wiazanie w teorii mam obcykane ale mala ma faze na ataki histetii i co nie chce jej wsadzic to sie drze i tak napreza ze za nic materialu pod tylek i kolanka nie moge wsadzic wiec narazie sie wstrzymuje ;p

a przydaloby sie bo nina to przylepa i jak laze z nia po domu bo inaczej wrzask to fajnie byloby miec wolne rece i w tym czasie chociaz rzeczy przekladac zeby porzadek byl

kurde myslalam ze tu nic nie piszecie, ale patrze nie mam w obserwowanych, recznie weszlam a tu ponad 1000 postow [emoji33] mialam ambicje przeczytac wszystko ale dojechalam do 2.11 i jak mysle, ze tydzien gadki jeszcze do przeczytania to odpuszczam bo cala drzemke potwora poswiece na czytanie jak nie lepiej :D w kazdym razie dodalam spowrotem do obserwowanych nie wiem co sie stalo, ze sie odznaczylo, jestem, zyje bede pisac!

O Paper dobrze cię słyszeć bo już zaczęłam się martwić że coś się wam stało
Dzięki za info o chuście coś muszę przemyśleć na wiosenne wypady za miasto

Ja też nie mam pomysłów czym mogłabym ją zająć, wszystko się szybko nudzi. Macie moze jakieś sprawdzone zabawki co zainteresuje takiego nalucha☺

U nas bujak i mata ale na sile jak mu pokaże cokolwiek to się jara. O wiem ! Lusterko.

Paper no ja tak mam ostatnio ze nie ma mnie 3 h bo jestem u mamy a tu pierdyliard postów :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

O rany ja nawet nie będę próbować nadrobić. U nas tez mata i bujaczek. Mamy takiego kotka czarno białego gra i swieci na różne kolory. Super ostatnio go zajmuje. Karuzelka w łóżeczku tez czasem daje radę. Generalnie to jemu najlepiej u mnie w nosidle ale mój krzyż nie daje rady wiec muszę śpiewać i tańczyć, przynajmniej mam ćwiczenia [emoji23][emoji23]

moj ma karuzele dopiero od wczoraj wiec jest hit. mata go ostatnio wkurza nie wiem czemu bujaczka nie cierpi. normalnie drze sie jakby go ze skury obdzierano. a najlepiej wozek. dzis u nas -3 bylo wiec srednio mialam ochote na dlugie spacery.

ja tez do tylu z czytaniem ale u mnie w tel nie zawsze wyskakuje ze jakis nowy post jest i przsez to ciagle jestem do tylu

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry