reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ale chyba przez to ze w nocy nie karmie dostane miesiaczke bo brzuch mnie boli a gin mowil ze musze uwazac bo w lewym jajniku na kontroli widzial jajeczko. Wiec tyle mojej wolnosci. Najgorsze jest to ze chcialam uniknac brania tabletek anty bo mi po nich odwalało hormony buzowaly strasznie. Ale sie boje za bardzo ze moglaby sie druga ciaza tak szybko pojawic. Gumki niestety sa zawodne.. :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow Polcia jestem pod wrażeniem [emoji5] mój najdłużej to było chyba 5/6 h tak mi się wydaje ale to się rzadko zdarza [emoji5] teraz zjadł i leży w kokonie i marudzi oczywiście bo znoś mu coś nie pasi, a myślałam, ze łatwo zaśnie [emoji23]

No nie powiem mam dobrze z nocami w dzien czasem pomarudzi ale ogolnie jak juz to ma same drzemki w dzien po 15-20min a tak to aktywna je co 2h rozglada sie, posmieje po probuje gaworzyc. Nasic nie musze, uspokaja sie smoczkiem no nie narzekam. Zasypia tez sama w swoim łozeczku. I ciesze sie bo ja cierpliwosci nie mam i jak troche pomarudzi ja zaraz nerwowa lub jak ja cos boli.
Ale tak jak dziewczyny pisaly wszystko sie bedzie normowac jeszcze troche i 3mce bedą za nami :)

Tak tylko ze ja od poczatku zawsze do lozeczka odkladalam. Nigdy nie bylo noszenia bez potrzeby ,w dzien lezy na lozku w duzym pokoju. Jak gdzies idziemy lezy w wozku nie pozwalam nosic bez celu. Teraz juz mysle ze to rutyna i sie przyzwyczaila.

Się macie dobrze. Moj najdłużej spi 4godz i to na początku od momentu położenia wieczorem,chyba wtedy ma najlepszy sen,a potem to już co 3,co 2 i tak do rana.
Smoka nie uznaje,wypluwa. Tylko by się nosił na rękach, a jak chce odłożyć to oczy jak 5zl i tyle. Już się śmieje ze mu sie czujniki leżenia włączają.

Starszy zaczął nocki przesypiac jak miał 8 miesięcy....hmm no to jeszcze trochę :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia ja sie cieszę ze moja w nocy co 4-5h sie budzi a cała nocka przespana! Co to byłby za rarytas! Mamakulka badz dobrej myśli i żal sie tu ile chcesz. Rozumiem ze teraz podanie mm boli, przeżywałam to samo pare dni temu;-/ myślałam sobie ze butelkę każdy moze podać a cycek to cycek, ale przecież mama jest jedna! I to my najbardziej kochamy swoje dzieci;) paper chyba te sobie włączę od początku plotkare, na studiach tak męczyłam ten serial z wypiekami na nowe odcinki czekalam

ja na netflixie ogladam, kiedys na zalukaj ogladalam wiec tez powinno byc ;)

polcia ja mam problem z zasypianiem jak cos mnie obudzi wiec jak mala musze karmic to potem nie bede przeciez w ciemnym pokoju lezec i sie w sciany gapic :D

mi gin tez w jajnikach cos widziala masakra myslalam, ze duzo duzo dluzej to nieaktywne wszystko bedzie

no to zapraszam do wspolnego ogladania dziewczyny :D

Papercut ja tez wlasnie zawsze mialam problem z zasypianiem ale odkad sie przestalam wysypiac to jakos prawie calkiem minelo zdarzy sie ale zadko spie jak zabita.
A jak na bezsennosc bym wlaczhla serial to pozamiatane juz wcale bym nie zasnela.
Az mi sie w ciazy przypomina jak spac nie dało rady bo niewygodnie i oddychac nie szlo. Juz wole wstalac do dziecka:p

reklama
polcia ja ogladam chwile normalnie potem jednym okiem potem slucham jeden 40min odcinek na 3 razy potrafie ogladac wiec nie tak zle a bez tv to leze i sie skupiam na tym ze nie zasypiam

Do góry