reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Paper Nina to taka chudziutka jak Jakub , tez ani wałeczka nie ma [emoji5] dopiero na tym filmiku na snapie dokładnie widać. Takie chudzinki z nich [emoji18]

Nina słodka ale taka chudzinka wcale sie nie dziwie ze Twoja babcia myślała ze to noworodek;-) moja coraz większy paczek sie robi odkąd nie ulewa, zeby tylko znowu sie za okrągła nie zrobiła

Dziewczyny potrzebuje szybkiej porady [emoji85] niestety muszę dać małemu mm, nie mam nic. Wyje z głodu, nie będę go męczyć. To będzie pierwszy raz wiec ile może zjeść żeby mu nic nie było? Mm jest cięższe i podobno pierwszy raz trzeba uważać.

Sierpniowka ja podawalam tyle ile mala sama chciala wypic. Na poczatku to byly male ilosci po 50, 70 ml pila, a teraz to 120 ml wyciagnie na wieczor i jakby jeszcze malo, ale wiecej nie daje. Moze podaj testowo z 50/70 i zobaczysz jak zareaguje...

Ja sie musze pochwalic ze dzis odlozylam mala do kolyski i sama usnela, szok!! :D znowu mnie do tego zainspirowalyscie.. siedzialam tylko obok niej i podawalam smoczek jak jej wypadal (ostatnio w koncu sie nawrocila na smoczki ale bierze tylko aventy). Juz mi plecy wysiadaly od noszenia jej... Bede to kontynuowac i moze uda mi sie ja przyzwyczaic do takiego usypiania :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po tym ja starsza coerczka zasypiala mi na rękach teraz nie popelnilam tego samego bledu i tak jak dziewczyny pisza po jedzeniu i odbiciu odkladam do luzeczka chyba ze nie chce spac to na lezaczek:-) synek sie nauczyl i sam zasypia czasami trzeba posiedziec i podac smoka :-) a naewt ja sobie wiecej poplacze nic mu sie nie stanie a jak juz naprawde mocno placze wyciagam na chwile uspakaja sie i odkladam do luzeczka :-) u nas pogoda paskudna :-( a ja nawet jak pada musze wyjść córkę do szkoly zaprowadzic i odebrac takze krótki spacerek mamy codziennie

Do góry