reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Oby tak było! W moim przypadku półtora miesiąca ponad. Mój ma wolne tylko niedziele i to nie każda niestety. Brakuje mi jego wsparcia, chciałabym żeby chociaż sobotę i niedziele był w domu.

reklama
Polcia ja już nie wiem jak to z tym jest. Raz wydaje mi się, ze nie ma wpływu, a raz, ze ma. Nie wiem.. mały nie miał już kołek a dziś zjadłam brokuła i ból brzucha popołudniu. Może zbieg okoliczności a może nie.

Lepiej wole uwazac bo cos mi sie wydaje ze te dwie sytuacje nie mogly byc przypadkiem tym bardziej ze ona nie ma tych kolek.. a baczki byly tak smierdzace jak nigdy sie smialysmy z siostrą ze gorzej jak u psa:p a tu wieczorem takie bole. Na szczescie juz spi i mam nadzieje ze juz oki bedzie.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mój właśnie robi kupę przez sen a myślałam ze będzie spać do 24 czy do 1 chociaż. Chyba się nie uda, a znów na śpiocha nie chce go przebierać, a on się nie budzi. [emoji85]

Mika mój syn też ma takie krosty i pediatrzy nic na to nie mówią więc spokojnie zejdzie.

Ja ostatnio miałam kryzys ręce nie,wózek nie i polozylam go i wyszłam z pokoju bo miałam dość i darl się trudno. Potem nagle ręce już ok były. A jak czasami się wkręci w płacz to klaszczę i odwracam uwagę jego od płaczu ;-)

polcia - to nieprawda, ze jedzenie nie wpływa na pokarm...
przecież właśnie z pokarmu przenikają różne składniki odżywcze do krwi, nie tylko wyłącznie te dobre ale również I te złe, jak jemy np. konserwanty, ostre przyprawy itp.
w końcu dlaczego nie pijemy alkoholu karmiąc? przecież alkohol też przenika do krwi...
własnie mój też niestety ostatnio płakał przez moje jedzienie, bo zjadłam sajgonki z ostrym sosem I to pewnie przez ten sos. a dodam, ze jem prawie wszystko, ze smażonym kotletem, kapustą I innymi rzeczami I wszystko jest ok. ale tutaj musiał zareagować na ten ostry sos.
I też kiedyś raz zareagował na odsmażane pierogi. po gotowanych wszystko jest ok. I po smażonych kotletach też jest ok, ale te smażone pierogi jednak nie pasują.

Boże jest 1 w nocy , mój synek śpi, 6 h juz minęło od ostatniego karmienia, niestety nie moim mlekiem. Teraz nagle laktacja się obudziła , siedzę i wyje i z bolu i ze smutku, że tak to wygląda teraz. Tak mnie wkurwialo karmienia piersią a teraz czuję ogromny żal, że być może nie doświadcze juz tej bliskości z synem. Czuje się jakby mi ktoś coś zabrał. Nie wiem czy utrzymam laktacje. Nie byłam w stanie wstać z łóżka tyle godzin, nie dawalam rady pracować laktatorem. Ucho boli niemilosiernie. Nie wiem jak wytrzymam do 15.50. Kończę juz bo pieprze tylko o sobie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mamakulka da sie przywrocic laktacje jak juz calkiem mleka nie ma wiec nic straconego to jeden dzien tylko przeciez dalej masz mleko, jak sie bedziesz lepiej czula sciagaj mleko i moze sie uda nie zalamuj sie :)

biedna jestes z tym uchem, zdrowiej nam szybko ;*

Do góry