reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Współczuje ogromnie tego ucha ale silna jesteś i dasz radę [emoji5] z karmieniem nic straconego jeszcze wiec się nie martw. Mój jakiś rozregulowany dziś. Powinien spać przynajmniej do 4 [emoji23]

reklama
moja sie obudzila jak zawsze po 2 troche, uwielbiam noce od 21 do 9 karmie jakies 4 razy a od 9 do 21 conajmniej 10 ostatnio co za relax no i mozna lezec tyle godzin, tylko ja i serial :D

[emoji5] mój jadł ostatnio po 23 wiec tez dobrze ale juz miał tak, ze się nie budził dopiero koło 1. Teraz to czuje, ze je bo ma co. Ulga jak ściąga [emoji5] w dzień okropne flaki.. wkurzające co ?!

No moja tez musiala zjesc bo po tych bolach zasnela po 20 a juz 7godzin minelo. Teraz juz spokojnie pospi do rana.
Mamakulka wspolczuje ja tez tak narzekam na to karmienie a jak pierwszy czy drugi raz odciagnelam mleko i wyszlam to sie czulam jakby mi ktos cos zabrał. Dlatego pewnie matki czasem tyle karmią.
Moja tez na wieczor strasznie duzo je ale tlumacze sobie ze to na noc zbiera bo mi juz przesypia cale noce jezeli oczywiscie zje po 22,23. A dzis to juz mi bylo niewazne kiedy zje i czy przespie noc najwaznieksze zeby jiz nie cierpiała.
Dziewczyny seriale w nocy[emoji14]Ja tam staram sie korzystac i spie.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Juz jakies poltorej tygodnia a wczoraj skonczyla 7tygodni. I jak ja nakarmie po 22 lub 23 to nawet o 7 sie budzi. Z tym ze wtedy po kapaniu po 20 zje pare razy do tej 23 mam wrazenie ze ciagle glodna az w koncu odkladam do lozeczka i zasypia.

reklama
Ale macie fajnie z tym przesypianiem nocy. U mnie co 2 godz. Czasem jak sie zapomni to 3 godz
Mamakulka a jak dlugo nie bedziesz karmic? Ja mam malutko mleka i karmie swoim mlekiem i mm a ostatnio w piatek mialam zabieg pod pelna narkoza i mi nie pozwolili karmic przez 24godz po zabiegu. Musialam odciagac i wylewac. Bylo mi bardzo przykro z tego powodu tym bardziej ze i tak mam malo. Bylam pewna ze po tym to juz wogole mi pokarm zaniknie ale na szczescie dalej mam. A nie odciagalam za czesto bo zle sie czulam i nawet nie bylo jak

Do góry