sierpniowka
Fanka BB :)
Zgadzam się z paper w 100%. Nie będę opowiadać swojej historii ale niestety swoją obsesję można przelać i na dziecko, nawet wnuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To znaczy ja karmie mlekiem modyfikowanym. Czytałam, że mlekiem matki się nie przekarmi ale modyfikowanym już tak.
Z tego co pamietam ale to bylo 7 lat temu nie nalezy przekraczac zalecanych dawek karmienia czyli teraz ok 110-120 ml i porcji na dzien ok 6-7
Moja ma tak zwane zmiany łososiowe, na potylicy też je ma, syn też miał, ale mu poznikało zanim rok skończył, małej też już schodzi powoli.
Polcia ma już 10 tygodniBeata a ile ma twoja? Moja wazy juz 5260 a ma 5i pol tygodnia z tym ze waga urodzeniowa 3940. I lekarka tez sie pytala czy samym kp. Polozna tez na poczatku mowila ze duzo ponad norme przybiera ale zebym caly czas karmila na żadanie. I po dwoch tygodniach jej sie unormowalo i juz przybiera od 3tygodni normalnie po 200-230g na tydzien.
Aza a jak twoja sie domaga to mysle ze jest glodna i juz wiec jak zmiejszylas i czesciej sie domaga to wyjdzie na to samo albo i wiecej wiec najlepiej jak intuicja ci podpowiada. Ja bym karmila jak dotychczas.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom