reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja to chyba bym oszalała na jej miejscu oby wszystko dobrze sie skonczylo i to byly tylko trudne poczatki.
Optymistka to jak cos by sie dzialo lub tata ci mowil to napisz.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mamakulka albo to jednak nie okres bo raz chlusnelo i tyle. to moze wkurwiona jestem bo tak xd

ehh biedna magda.. oby to sie wszystko dobrze skonczylo..

odmowilam szczepienia, drugie podejscie w przyszla srode

Biedna Magda, szkoda, ze nie mozemy im jakos pomoc :(
Mojemu Antkowi ropieje oczko.. nie wiecie moze czy to jest przeciwwskazanie do szczepienia? bo mamy jutro..

Bardzo współczuje Magdzie i mam nadzieje ze nie długo skończy sie dla nich ten koszmar i wrócą do domu zdrowi. Ja na brzuszek podaje jeszcze dicoflor i sama biorę dicoflor60 z zalecenia pediatry. Pani doktor mowila ze w tych lekarstwach najważniejsze jest aby podawać je cały czas a nie tylko jak kolka wystąpi. Zjadłam dzisiaj schabowego ciekawe czy małej cos bedzie. Ja chciałam długo karmić ale jak widze jak to wyglada to mysle ze 5miesiecy mnie usatysfakcjonuje. Tez nie rozumiem jak mozna powiedzieć ze jest sie gorsza matka jak podaje sie mm. Mam kumpele która bardzo chciała kp a niestety nie mogła przez jakas bakterie i musi podawać mm;-/ tak samo ze smoczkiem, jak dziecko jest ssakiem to trzeba sie czymś poratować;-) co do karuzeli bo kilka z Was pytała kupowałam przez instagram profil sabandoo;) nie droga a ładnie wyglada i mała ja lubi;-)

Ja sie ciesze ze mamy te szczepienie juz za soba, chociaz jwdno.
Madzi i jej rodzinie współczuje z całego serca :((( mam nadzieje że wszystko sie dobrze skończy. Madziu trzymamy za Was kciuki !!

Na maila wrzucam zdjęcia jak moja gwiazda dźwiga głowę :)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak mam obliczyć czy mi za dużo nie przytyła ta moja córa? Pani pediatra powiedziała, że tak sporo i żeby nie przekarmiać (ale nie powiedziała, że za dużo jak ją zapytałam, tylko powiedziała że no sporo). Zmniejszyłam jej dawkę jedzenia, a skutkiem tego było, że w nocy zamiast co 3h, a zdarzało się i 4, to budziła się z zegarkiem w ręce co 2h. W niedziele będzie miała 9 tygodni, przy urodzeniu miała 3250, waga spadkowa 3040, a teraz waży 5300. Miałam w życiu problemy z nadwagą i nie chce skrzywdzić tym córki.

Do góry