reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
mi na ulewanie pediatra kazal czesto odbijac przy karmieniu, trzymac w pionie po jedzeniu troche nie klasc od razu i karmic czesciej 3.5h to za duza przerwa ale moja tak przybiera ze nie widze sensu szczegolnie, ze jak w nocy 5h spi pod rzad to dla mnie zbawienie

sierpniowka gratuluje :))
Dzieki Papercut, a Twoje dziecko też tak mocno ulewalo?

Moja jak za szybko po jedzeniu ją poloze to ulewa. I tez odbijam w trakcie jedzenia z reszta ona jak sie zapowietrzy to nie je dalej denerwuje sie i ja biore odbijam i dalej sobie je.

Rekord moja Wiki spala dzis 22.30-5.30 normalnie bylam w szoku jak sie obudzilam. Juz ogolnie ma ladny rytm bo 22-3-6 sie budzi ale dzis pobudke o 3sobie odpuscila. Za to sie obudzilam zalana mlekiem jeden cycek myslalam ze zaraz eksploduje hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

no mocno ulewala, teraz troche mniej moze byloby jeszcze lepiej jakbym czesciej karmila ale wole sie wyspac niz miec mniej prania ;p

Jestesmy po szczepieniu, stresu co nie miara :( przy samym szczepieniu plakal ale pozniej w wozku juz sie smial :D ma dwa plasterki w sloneczniki i jesli bedzie temp. powyzej 38,5 dostalismy recepte na cos na goraczke (nie wiem co to, maz po pracy odbierze z apteki-bo wszystkie leki zapisane przez lekarza sa w Niemczech do 18 roku zycia za darmo), no i teraz spi a ja co chwile latam do niego jak glupia i sie martwie :D

mamkulka dzieki, uspokoiłaś mnie troche ;)
middayjoy - mój synek mocno ulewał, momentami aż wymiotował. Teraz przystawiam go częściej i widzę poprawę, w nocy je najczęściej co 2h

Która z Was pisała o grupie fanatyczek karmienia piersią na fb ??? :) właśnie się wypisałam bo regulamin zakrawał o sekte, grupa się nazywała karmienie piersią (zamknięta) dobrze że tu na forum można normalnie o coś zapytać bez obawy o zjechanie ;)
Peper, ja co noc sie budze zalana pokarmem... w dzień nie je za dużo (czuje ze pokarm jeszcze jest w piersi) ale jak jej się włączy gastro to od 16 do 23 wisi na cycku... prawie non stop. Pod koniec tego maratonu to moje piersi są jak (sorry za określenie) naleśniki. W nocy nabierają na maxa i tak w kołko.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam klin na materacu, mam go bo mała ulewa ale wtedy ma tylko pieluszkę na prześcieradle, nic wiecej. Na ulewanie mieszam nutrition z moim pokarmem 20ml i podaje przed cyckiem to zagęszcza pokarm. Ulewa mniej ale i tak ulewa. I karmie krótko i tak jak paper uważam ze moze lepiej by było karmić cześciej ale tez chce sie wyspać:-) narazie przybiera wiec mnie to nie stresuje. Kamcia moja jak sie dossa to na cycki patrzeć nie moge, dwa flaki a jak pełne to ładne okrągłe c jak sztuczne sylikony :-D ciekawe jakie beda po karmieniuZ tym ulewaniem to jest tak ze po 3 miesiącach bedzie ok??

reklama
agata no pelne faktycznie jak sztuczne wygladaja haha :D

podobno ulewanie sie skonczy jak dojrzeje uklad pokarmowy ;p z czasem powinno byc lepiej

Do góry