reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Polcia moja corcia tez ma czasami takie zasinione, mam tate lekarza i powiedzial, zeby sie na zapas nie martwic i obserwowac. Jesli nie meczy sie podczas jedzenia itp to nie ma obaw. Trzeba obserwowac, jak ze wszystkim. Na spokojnie.

reklama
Tak tak ale właśnie nigdzie nie znalazłam czy do każdego karmienia i nie byłam pewna. Będę podawać przed karmieniem po 6 kropel narazie i zobaczymy. Espumisam narazie odstawie. U nas na ulotce 3-4 tygodnie 6 kropel także tak zacznę i modlę się żeby pomogło [emoji120]

Papercut u mnie nie ma już nic. Wczoraj tylko z godzinę miałam plamienie.

Kurde usnelam z młodym i teraz się obudziłam. Na spacerze nie byliśmy a pogoda ładna. Jezu juz się zbieram.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1475155059757.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475155059757.jpg
    1475155059757.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 254
Jeśli chodzi o kp to syna karmilam 13 miesięcy, ale już od 4 miesiaca wprowadzałam stale pokarmy. Na koniec było tylko jedno karmienie na noc i później jakoś naturlnie sam się odstawil. Nie zakładałam nigdy z gory ile czasu bede karmic i z Malwina tez nie zakładam.
Co do smoczka to synek w ogóle go nie potrzebowal. Corka zupełnie inna! Budzi się po chwili od zaśnięcia albo wierci i pcha piastki do buzi. Jak nie dam smoczka to zaczyna krzyczeć. A tak dam smoka na dosłownie moment, uspokoi się, zabieram smoczek i jest dobrze. Wiec malo go używamy, ale czasami jest jedynym sposobem na uspokojenie. Taka ostatnia deska ratunku.
Kontrole bioderek mamy za 2 tygodnie i nidlugo tez szczepienie.
Teraz leci nam 5 tydzień i nie wiem czy skok się nie zaczyna bo noc była słaba i dzisiaj calydzien Młoda niespokojna, nie chce poleżeć nic, tylko trzeba tulic, nosić i zasypia.
W domu ubieram body i jakieś lekkie portki plus skarpetki, jak śpi to nakrywam cienkim kocykiem.

Ja mam kontakt z Magdaleną. Myślę, że nie będzie miała nic przeciwko jeśli opublikuje jej ostatnią wiadomość z wtorku:"
No i jesteśmy załamani. Nie wychodzimy. Kolejny antybiotyk tym razem bactrim profilaktycznie bo ma 1 leukocyt więcej i crp 0,7 a norma 0,5. Hemoglobina też spada. Chcą jeszcze jakieś badania zrobić. Mo i jak się unormuje w tym też ta krew w kupie to nas puści na weekend. Na co nie liczymy bo krew ma ciągle. I znowu nie ma naszej pani doktor.

Nie mam już sił :-(
Ile można jeść zupek z paczki. Żyć na walizkach i w szpitalu. Spać w kratkę i żyć w stresie?"

Wielka szkoda że muszą się tak męczyć :( potwornie ciężka sytuacja..oby wszystko szybko się unormowało i wrócili wszyscy do domku bo i rodzice i dziecko wymęczeni :(

oj biedny Filip i dzielna kobieta z tej Magdy miejmy nadzieje ze szybko lekarze stwoerdza co dolega malemu i puszcza ich do domu z lekami
Co do tego jak mamy wychowuja swoje dzieci czy daja smoka czy karmia ja nie mam nic do tego wolny wybór mi to nie przeszkadza to mama i dziecko maja sie czuć dobrze :-)

reklama
Do góry