reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

A jak ja wam zazdroszczę tej bety :) Tez bym chciała ale u nas tego nie ma :(
Za to zrobiłam sobie jeszcze jednego testa :) miałam 2 w paczce. Troche sie uspokoiłam bo z tymi bólami brzucha ostatnio to miałam starcha... Jak wcześniej naturalnie mi sie udało to były 2 krechy a po kilku dniach znikła i ok 2 dni pózniej wszystko poleciało :( A teraz teścik ok. Zaraz wrzucę :) Jeszce muszę zrobic jeden w poniedziałek dla kliniki.... Kupiłam taki który poda w którym tyg jestem.... :) i potem juz koniec testowania :)
Eh chyba jestem szurnięta z tymi testami co?

reklama
Kropka, myślę, że nie jesteś szurnieta. Ją jak się staralismy to też co chwilę robilam. A jak przyszło comdo czego to powiem szczerze, że jeszcze przed testem czulam, że mogę być w ciąży. W czwartek zrobilam bobotest i wyszły dwie kreski. Nie powiem, trochę byłam w szoku. A wczoraj dla pewności jeszcze beta.
Czy wy też mialyscie takie przeczucie, że to już teraz, to właśnie ten miesiąc, w którym było zapłodnienie?

ImageUploadedByForum BabyBoom1448698402.972915.jpg Dzisiejszy :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448698402.972915.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448698402.972915.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 69
Karo Lina- ja miałam in vitro. Drugie podejście. Pierwsze było totalna porażka. Teraz tym razem cos podejrzewałam bo jak wcześniej brzuch mnie bolał prawie codziennie od transferu to tym razem tak od 5 dpt czyli w ok tym dniu zaczyna sie zagniezdzanie.... Bolało od 5 do ok 9? Dnia i potem luzik... Żadnych @ boli nic nie wskazywało na to ze @ przyjdzie.... :) No i w dniu w którym miałam dostać @ teścik pokazał to ... :) ImageUploadedByForum BabyBoom1448698686.524130.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448698686.524130.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448698686.524130.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 77
Ja mialam przeczucie ;) przedwczoraj w poludnie robilam ostatni,termin mi wychodzi na 31.07-02.08 ale bardziej wierze w 02.08

Załączniki

• 1448699893139.jpg
    1448699893139.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 71
Kropka- jak dwa to masakra(moim zdaniem) mam braci 13 lat mlodszych...blizniaki...nawet wrogowi nie życzę ;) ja tez uspokoje sie po usg ale do tego jeszcze sporo czasu bo miedzy 11a14tc dopiero :(

reklama
Do góry