reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Kupiłam piękne różowe body z sówką na 56 cm i w niebieskie gwiazdki na 62 cm dla równowagi.

Happymum a jaki wózek? :) Kupuj w tajemnicy :) Mój mąż też jest taki ostrożny :/ Niestety jeszcze jak się staraliśmy zakazał mi kupowania ciuszków, ale biedny nieopatrznie powiedział, że jak zajdę to będę mogła już kupować :) Więc hulaj dusza :-)

reklama
Śliczny wózek :) Bardzo zgrabny i ma wszystko. Ja też szukam unisex mając w perspektywie drugie dziecko za kilka lat. Jaka będzie różnica wieku miedzy waszymi dziećmi?

reklama
Happymum to chyba dobra różnica :) Mamy znajomych z trójką dzieci między którymi różnica wieku wynosi po 1-1,5 roku i szczerze mówiąc strasznie to wygląda, bardzo są umęczeni. Zarówno fizycznie, psychicznie jak i materialnie. Ponadto starsze dziecko zawsze cofało się w samodzielności kiedy przychodziło na świat młodsze. Ja też planuję tak ok. 3-4 lat różnicy żeby pierwsze wyszło z okresu żłobkowego.

Do góry