reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Pojechał do pracy. Ciekawe jak szybko wróci. Jeszcze kurde auto mamy u mechanika nowego i debile jakiś tydzień nic nie zrobił bo "myślałem , że Wam się nie śpieszy " ja mam .1.5 km do sklepu do chooja i pampersy mi się kończą. No ja pierdykam przecież jakbym.miala broń to ju bym była aresztowana.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nawet nie mam czasu żeby zadbać szczególnie o blizne :p aż raz posmarowałam kremem na blizny a dziś z jednej strony odczówałam ból. Wczoraj zaszłam do hotelu i padłam jak trup. Światła gasiłam o 6 rano. Człowiek idzie odpocząć psychicznie a od razu zasypia i od rana wraca do szpitala.

Mojego syna usypia butla :p a śmieje się coraz częściej gdy się z nim " bawimy " :-)

Ale atmosfera :D widzę większość panów chorych :p mnie mój zaraził bo już dwa tygodnie chory łazi. Zapytałam swoją rodzinną co mogę brać na przeziębienie przy kp, odpowiedziała mi że NIC bo wszystko może małego uczulić...ręce mi opadły i tak oto zwracam się do Was - co brałyście na przeziębienie i wiecie że jest bezpieczne?

Mika jesli chodzi o te plastry, to na pewno nie zaszkodziły:) . Wykorzytałam całe opakowanie,każdy plaster właśnie cięty na mniejsze kawałki. Blizna była bladziutka i gdyby nie to że była jakby wciągnięta w skórę( tzn miałam nad cięciem taki fałd skóry) to byłaby prawie niewidoczna.

A co do przeziębienia, to jeśli wierzysz w homeopatię to polecam Oscillococcinum
-ja po 3 dniowej kuracji czułam się lepiej, Na gardło ssałam tantum verde, na kaszel syrop prawoślazowy, a na katar areozol *spam*.

Sierpniowka u mnie skok ma 100% młody już od rana marudny.... W końcu zasnął i zawinelam w ten kokon..... Śpi cały dzień....wiec mega!
Koleżanka ma tydzień starszego syna i mówi że te same objawy! Identycznie.... Marudzenie ręce nie,leżenie nie,cyc nie, gadać do niego to ryk! I ten płacz koło 18-19 miała identycznie nie umiała uspokoić darl się. Trzymało go tydzień i potem przespal jeden dzień i już fajny :-) więc u mnie jeszcze chwila... Do tego ten okres....leci że mnie i ból miesiaczkowy nie opuszcza ahhh zawsze pod górkę ;-)

pytanie z serii glupawych - lancuszek do smoczka sie przyczepia za raczke od smoczka czy zaklada miedzy smoczek a jego raczke?

reklama
Do góry