reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
no mozemy na spokojnie porownywac :D

myslalam, ze nie umiem grucha glutow odciagac, wkroplilam sol fizjologiczna, kombinuje kombinuje i przypomnialo mi sie o zatkaniu drugiej dziurki, jezu ale gluta wielkiego wyciagnelam :D wrzask taki ze cycka musialam dac na pocieszenie [emoji23]

Moja sie na mnie patrzy tylko jak ja zabawiam ale to nie za dlugo. Podczas karmienia nie ma jak patrzec bo zazwyczaj karmie ja spod pachy ale juz robi sie na to za duza i chyba zmienie na taka klasyczna pozycje to moze bedziemy sobie zerkac w oczy.

Czesto tez sie patrzy w przestrzen lub nie wiadomo gdzie jak zaczarowana ale najczesciej w strone swiatla lub jakichs wzorow. Pewnie dla nas nic tam niby nie ma gdzie maluchy patrza a one cos widza ciekawego :) moja jednak juz wodzi wzrokiem, jak sie np ktos porusza to nawet glowe stara sie obkrecac mocno do gory i w bok. Wczoraj tez lezac na ramieniu zaczela podnosic glowe i ja chwile podtrzymywac bo wczesniej to nie bardzo. Dzisiaj czytalam ze jak dziecko patrzy sie nieruchomo w przestrzen to moze to byc oznaka pierwszej fazy snu i zaraz zacznie ziewac.

Zchodzi jej tez ta wysypka ufff. Czyli nie zawsze to musi byc skaza lub tradzik a pewnie zwykla wysypka od czegos co podraznilo, ale wygladalo nieciekawie.

Papercut to wspolczuje z ta blizna, masakra :/ ja wlasnie siedze pod gabinetem i zobaczymy co mi powie. Obok mnie masa ciazowek - wspolczuje :D szczerze to na razie nie chcialabym drugi raz przez to przechodzic[emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja od wczoraj sie usmiecha do mnie jak patrze na nią i cos do niej mowie potrafi juz skupic wzrok na osobie.
Dordaw u mnie polozna dala mi masc labotic i bede smarowac u mas to tradzik nie ma watpliwosci. Mam nadzieje ze masc pomoze bo chrzest w pazdzierniku.
Moj pulpecik wazy juz 5kg i ma dzis miesiac:) czyli 1kg przybrala od urodzenia mały obrzartuch hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dordaw ja jak widze ciezarna i to na koncowce to szczerze wspolczuje to byl koszmar :D

kupilismy malej mate do cwiczenia bo lepsza niz kocyk podobno, przeurocze :D wyjelam niechcacy srodek puzzla i ulozyc nie moglam haha stara a glupia :D

1474542124181.jpg

Załączniki

• 1474542124181.jpg
    1474542124181.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 225
Do góry