reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hehe nie ale starszego synka bede wozic do przedszkola :) a jak bede sama z bez starszaka to taki adapter na maxi cosi kupie bo juz takie mam wiec wtedy spokojnie bede sobie mogla zaplanowac spacery. Happymum mam podobny wozek jak ty na tym drugim zdjeciu. Bardzo jestem zadowolona. Lekki skretny, synek lubi w nim bardzo jeźdZić a mi sie super go prowadzi i fajnie miesci sie do hondy. A mamy type s trzy drzwiowy i malo miejsca :)

Jeśli chodzi o wózki to zwróćcie przy wyborze zwłaszcza uwagę na spacerówkę, bo tej używa sie najdłużej. Ja przy wyborze wózka kierowałam sie łatwością składania stelaża i aby był lekki i zgrabny przy ciągłym wkładaniu do bagażnika. I tutaj zazwyczaj duże pompowane koła sie nie sprawdzają, bo trzeba je ściągać bo zazwyczaj sie nie mieszczą

Okasia tak to Jolie,mam okazję kupic go urzywanego w stanie idealnym za £40-50 wiec sie mocno zastanawiam.
Aneta -daj foto i marke moze tanszy bedzie bo ten nowy £630
Matusiak-ja do mlodego mialam 6 wiec prawiw ekspert jestem

Ja mam Peg Perego Book Plus. Stelaz wózka jest super składa się jedną ręką, fotelik samochodowy bardzo bezpieczny, gondola bardzo ładna natomiast ze spacerówki nie jestem zadowolona a na nią wogole nie zwróciłam uwagi kupując cały zestaw :-)

U mnie najważniejsze zeby fotelik latwo montowal sie ja stelaż,i właśnie byla ladna i wygodna spacerówka,gondola mnie najmniej interesuje bo bede malo używać

reklama
Do góry