reklama
sierpniowka
Fanka BB :)
Ja miałam cała ciążę hybrydy i dalej mam ale już mam taki odrost, ze w razie czego widać płytkę [emoji3] w sumie już prawie nie ma koloru [emoji23] we wtorek mama mi zdejmie i bede gotowa. Musimy tylko spróbować zamontować fotelik do auta i jesteśmy gotowi na przyjście małego! [emoji4] ja też jestem bardzo wrażliwa!
[emoji173]
[emoji173]
sierpniowka
Mi to powiedziała koleżanka która jest położona w Polsce, że jak jest odrost to nie ma problemu. też bym na to nie wpadła [emoji23] nawet mówiła, że dużo kobiet francuskie hybrydy robi bo nie potrafi bez lakieru funkcjonować [emoji38]
[emoji173]
[emoji173]
sierpniowka
Że Ci się chce [emoji16] chociaż rozumiem bo dla mnie paznokcie to jedna z najważniejszych rzeczy, muszę mieć zadbane i pomalowane
[emoji173]
[emoji173]
Magdalena T.
Papercut podziwiam że chce Ci się malować paznokcie. Mi się nic nie chce po ciąży hybryda bo też ani pewnie czasu ani większej ochoty na częste malowanie nie będzie a tak to ładne i zadbane. O tym odroście też nie pomyślałam
Mamakulka
Ja robiłam hybrydy sama ale pozyczylam lampę siostrze a , że ona mieszka 350.km ode mnie to siła rzeczy nie robiłam później teraz od kilku tygodni nie maluje z racji porodu.
Od wczoraj młody mniej ruchliwy, do łazienki latam co 3 minuty dosłownie. Może coś się kroi?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Od wczoraj młody mniej ruchliwy, do łazienki latam co 3 minuty dosłownie. Może coś się kroi?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena T.
To lepiej z łazienki nie wychodzić podobno jak brzuch się obniża to się biega siusiu... Więc może jednak bliżej niż dalej ja nie sikam jakoś częściej ale za to bóle wyraźniejsze.
Ja swoją lampę wydalam głupia a bym miała jak znalazł :-/
Ja swoją lampę wydalam głupia a bym miała jak znalazł :-/
reklama
polcia177
Mi hybrydy siostra robi ogolnie.
Mamakulka ja tez wsłuchuje sie w swoje objawy i po wczorajszych przytulankach z m tez mam silniejsze takie kłucia w kroku jakby ucisk. Szyjka na pewno juz sie skraca wiec mam nadzieje ze to moze mała schodzi coraz nizej wszyscy co mi sie pytaja mowie ze w tym tygodniu pod koniec mam zamiar rodzic hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka ja tez wsłuchuje sie w swoje objawy i po wczorajszych przytulankach z m tez mam silniejsze takie kłucia w kroku jakby ucisk. Szyjka na pewno juz sie skraca wiec mam nadzieje ze to moze mała schodzi coraz nizej wszyscy co mi sie pytaja mowie ze w tym tygodniu pod koniec mam zamiar rodzic hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom