reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Laski mi tak spuchla stopa , że wygląda jak zdeformowana. Mąż się rehabilituje i posprzatal a teraz pognal po żel na opuchnięte gicze . Aż sam duże oczy zrobił jak zobaczył jak wyglądam. Stwierdził też ze spuchla mi druga broda xD

Czytałam trochę o symptomach zbliżającego się porodu i trochę ich mam ale nie obniżył mi się brzuch i nie odszedł czop. Także czekam. Mogę się mylić ale sądzę że do końca tygodnia się wyrobie. Może ten piękny 4.08?[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka mojej koleżance do samego porodu się nie obniżył [emoji16] a znów o czopie czytałam, ze nie każda kobieta wie, ze odchodzi bo niektóre mają koloru bezbarwnego albo białego i wychodzi ratami z oplawami także może stanie się tak jak chcesz [emoji3][emoji10]

[emoji173]

Hej Dziewczyny! Czytam Was i się zastanawiam - co mi by najbardziej teraz na końcu dokuczało :-) Biedne jesteście, że tak cierpicie, ale jeszcze trochę i bedziecie tulić swoje maluszki :-) ciekawa jestem, która będzie pierwszą sierpnioweczką :-) niedługo będę mogła sobie z wami popisać i dzieciaczkach :-) mój Leoś ładnie pije, ostatnio w tydzień przybrał 280 gram , więc dobijamy do 3kg ;-) jutro jedziemy na sesję zdjęciową :-) a ostatnio nawet byliśmy chwilke nad jeziorkiem :-) na dworze dużo jesteśmy , to jest plus rodzenia latem, bo starszy zimowy, wiec mam porównanie, malutki śpi bardzo dużo, mało płacze, więc zupełnie inny charakter niż starszy braciszek, na to liczyłam, bo już w brzuchu był spokojniejszy :-) dzięki temu, że malutki śpi mogę ze starszakiem pobyć, najgorzej gdy karmię, a ten coś broi ;-), ale nie jest źle :-) W poniedziałek mąż wrócił do pracy, wiec jak wraca o 16 to wybawienie :-). Tylko w nocy czesto sie budzi i rano musi być kawka na rozbudzenie :-) diety żadnej przy kl nadal nie stosuje- na razie nie musiałam :-) wiadomo, ze octu ani kapuchy nie jadlam, ale grile, spagheti, pizza, schabowe już były :-) Powiem wam, że już nie pamiętam, że rodzilam, tam na dole nic nie boli, a położna tydzien temu mówiła, że super mi się pogoiła ta ranka, co miałam pęknięcie :-)

sorki, że tak o sobie, ale mam nadzieję, że tchne w Was trochę nadzieji, że mała chwileczka i będzie Wam super z dzieciaczkami :-)

Trzymam kciuki za Wasze porodu, niech będą jak najmniej bolesne, i szybkie :-)! I mniej więcej o czasie :-)

Ja zastanawiam się czy na IP jechać bo mam coś ala skurcze których jeszcze nie miałam a do tego ból w kręgosłupie dość wyraźny. Jak to nie minie to polecę sprawdzić co i jak...

reklama
Tamtusia super ze sobie tak fajnie radzicie i twoje słowa ze tak szybko doszlas do siebie tez podbudowoja:-)

Aza trzymam kciuki za latwy i szybki poród ale pamietaj cekamy do polnocy zeby zostac sierpniowa mama

Magdalena daj znac co i jak i trzymam kciuki.

Do góry