reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mamakulka pamietaj mialysmy razem jechac :-)
Ja u stup nie maluje chodze w balerinkach a u rak naraze przestalam malować i obcielam moje paznokcie ostatnio krucej:-( a takie ladne jak nigdy byly co do zmywacza z acetonem podobno w ciazy jest nie wskazany dlatego nie robilam hybryda ale po urodzeniu napewno zrobie :-)

reklama
kurcze kondycja już nie ta pod koniec ciąży, człowiek schyla się a przy tym takie odgłosy wydaje jakby miał rodzić :)

Zaraz lecimy ze starszakiem do kina bo może to ostatnie nasze wyjście we trójkę na pewien czas :)
Hybrydkę robię u sióstr :) Obie mają lampy i cały arsenał dobroci paznokciowo hybrydowych :)

Dzisiaj mi też strasznie nogi spuchly... Już nie wiem od czego to zależy bo jest w sumie chłodno... Ja dzisiaj ktg wiwc nie wiem jak dojadę i się doturlam...

Niunia no mam nadzieję że razem :D

Kurde i teraz doszło do tego wszystkiego taki pulsowanie w krzyżu. Mąż mnie wkurza na maxa i mam ochotę oddelegowac go gdzieś najlepiej w pizdziec. Zaprosił kolegę ale żeby posprzątać w mieszkaniu to po co. Mówi czysto jest. Ja mówię z wierzchu tak ale zobacz ile sierści na glebie. Wyjdą od nas w skarpetkach zimowych przecie! Po mnie talerza nie laska umyć. Zniesie ale umyje po sobie. Bo jak mały chłopiec, szlag trafia mnie dzisiaj.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka z chłopami to tak jest. Ja chciałam do moich na grila jechać to nie A już od maja się proszę cholera. Za to kawę mrożoną mi zrobił i przyniósł :p Tez ostatnio kręgosłup zaczyna mnie dziwnie boleć to też podobno oznaką zbliżającego się porodu może być ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Mamakulka, Magdalena bo mężczyźni mało co rozumieją :)
Mój: no i po co szorujesz ten piekarnik? Przecież bałagan jest np na klatce schodowej. Oj jak się wkurzyłam. On to żartem powiedział, ale w odpowiedzi wręczyłam do rąk mopa, odkurzacz i wyprosiłam na klatkę schodową :) a ja mam czysty piekarnik :)

Kawy mrożonej to i ja bym się napiła :) Chyba nie przejdę obojętnie dziś obok costa cofee :)

Latika dobra jesteś! HA on ma czystą klatkę schodową a ty piekarnik...wilk syty i owca...A do tego super zagranie. Szkoda że jego miny nie widać :p
Ja próbuję napisać recenzję ale coś brzuch mi dokucza i rozprasza :-/

reklama
To i ja ponarzekam... od wczoraj mam jakiegoś dola na maksa, rycze, mam juz dość. Z jakiś tydzień temu wywaliło mi tak brzuch ze szok, hormony szaleją. Wszystko spuchło. Nie mam sie w co ubrać bo wszystko juz za małe sie zrobiło. Wczoraj był szwagier i jak mnie zobaczył w mojej sukience która wydawała mi sie ze jest ok, skomentował tylko czy ta sukienka nie jest na mnie za mała[emoji57]. No po prostu na koniec zrobiłam sie słoniem który nawet nie ma w czym wyjsć z domu w taki upał [emoji19]. Dzisiaj zrobiłam sobie rundkę dwa razy po schodach 10 piętro-parter, parter 10 pietro. Moze to przyspieszy poród, ale póki co chyba nic sie nie zapowiada, a tylko łydki zaczęły bolec [emoji6]. Moje dziecko nie chciało zrobić mamusi na urodziny prezentu i sie wczoraj urodzić [emoji6]

Do góry