reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czeee...
Ale mnie brzuch zaczął pobolewac... :( Na 16 do pracy :(.
Zaraz idę jeszcze drzemkę walnąc :)
Ale mam stresa ... Jeszcze tylko 2 dni i będę wiedzieć wszystko.....
Ja kawę pije codziennie rano.... Tylko tyle.... Po jednej dziennie nic sie nie stanie bez przesady :) No chyba ze lekarz by mi konkretnie zabronił to wtedy tak .... Ale póki co :)

Kropka a czy ty bierzesz jakies leki po ivf bo ja do jutra progesteron zel i nic więcej na razie mi nie kazali brac

Witam Was dziewczynki :)
Później nadrobię, a teraz wpadłam się przywitać

Ja mam dziś wizytę i ciekawe co dr zobaczy na USG, nie moge się doczekać, mam nadzieję chociaz na maleńki pecherzyk.
Próbowałam ostatnio ustawić suwaczek, nie udało mi się :) Nie wiem co robię źle :(

Weekend mieliśmy zabiegany przedświątecznie, jeszcze jeden prezent i będę obkupiona :) Pierniczki wczoraj z synkiem zrobiliśmy a dziś jeśli sił starczy to zajmiemy się dekoracją chociaż kilku. Kocham święta i atmosferę świąteczną :) brakuje tylko odrobiny białego puchu...

Jak się dziś czujecie? Mdłości minęły? U mnie ból podbrzusza minął i oby do porodu czuć się tak ja dziś :) <marzenie> :-D

Aga b- 3 tyg od transferu do testu 3x100mg lutinusa . A potem poprosilam o jeszcze i dostalam na kolejne 3 tyg. Zamierzam zalatwic sobie wiecej w Pl. A tak sporadycznie biore ni-spe i 2 tabl. Magnezu ale to juz sama.

Aga,b ja tez biore progesteron 3x 200 mg od dnia punkcji praktycznie przez trzy miesiące muszę brać i estradiol w plastrach( który kończę w tym tyg ;) ) , więcej nic nie mam .

Ja jutro będę dzwonić do kliniki ze test jest pozytywny wiec się spytam ale z tego co mówili jak miałam transfer to jeżeli nic się nie będzie działo to nie musze.

Witam wszystkie nowe mamy.

Dziękuję za wsparcie, dziś patrzę na to bardziej optymistycznie. Miałam z rana niewielkie mdłości, potem w pracy też się utrzymywały, ale po wejściu do sklepu spożywczego wymioty podeszły mi pod gardło i musiałam wyjść, więc chyba jest ok :) Dziwna ta ciąża, jednego tygodnia nie wyobrażam sobie jak przetrwam kolejną godzinę, a teraz mam nadmiar energii.

Wczoraj byłam u mamy, która jeszcze nic nie wie i tak na mnie patrzyła z zaniepokojeniem. Mama jest taktowna, więc nigdy mi nie powie, że źle wyglądam tylko zawsze mówi "chyba jesteś bardzo zmęczona". Schudłam już 5 kg, ta noc była wyjątkowa, bo pozbawiła mnie całego 1kg, wcześniej traciłam po pół kg. Jestem blada, cera zrobiła się ziemista, wyglądam jak kupa nieszczęścia. Ale na szczęście odzyskałam częściowo apetyt. Mam straszną ochotę na rosół, zniosłam zakupy, ale nie dam rady sama go ugotować, ten smród na początku gotowania teraz by mnie zupełnie rozstroił, mąż po pracy będzie musiał stanąć na wysokości zdania.

reklama
Latika powodzenia na wizycie daj znać jak będziesz po :) okasia no i super objawy sa to nie ma co sie martwić :) ciąża sie rozwija :) ja takie mdłości dostałam rano ze nie wiedziałam co zrobić mam ze sobą :// wrrrr... Potem minęły i mogłam śniadanie zjeść jak człowiek :p wiecie co naszła mnie dziś taka ochota na pierogi ruskie ze musiałam zrobić :) maz mi pomógł jak wrócił z pracy wiec na szczescie nie było tak zle :) ale lekko ponad 100 żeśmy ulepili hehe obiad jutro mam z głowy :) która ma ochotę na pierożki? Zapraszam starczy dla wszystkich :)

Do góry