reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Jolcia-cukrzyca ciazowa to masakra-współczuję
dziewczymy mam dosc krempujacy problem...mam ciagle "mokro" tam na dole i mam wrarzenie ze @ dostaje ale po prostu mam duzo bialego śluzu...nic mnie nie boli ani nie szczypie...to normalne?

reklama
Ja biorę kwas foliowy od sierpnia. Teraz mam zamiar kupić zestaw witamin z dha, zastanawiam się jednak czy nie poczekać do wizyty u lekarza. Co do śluzu to mam to samo i też rano zaczęłam się zastanawiać, uspokoiłyście mnie :)

Wzięło mnie przeziębienie i trochę jestem podłamana, zwolniłam się z pracy i barykaduję w domu na weekend. Kupiłam syrop *spam*, mam nadzieję, że pomoże :/

okasia-ja biore ale zobaczymy co 9.12 powie polozna...sprzatam,odkurzylam i znioslam odkurzacz na dół...złapał mnie bol pod pepkiem...takie klucie,nie super silne ale bolesne...myślicie ze to cos groźnego?

Okasia- życzę szczęścia w starankach. My mamy 5,5 roku za sobą i jedna ciąże biochemiczna.... :/

Wiecie co dziewczynki troche mnie przestraszylyscie ... Ja żadnych mdłości nie mam :/ czekam na nie bo wszystko wezmę na klatę ale nic sie nie dzieje. Jedyne to czuje jakieś bóle, kłucie macicy... I mam wrażenie ze jestem tj spuchnięta tak jak było przy hodowaniu jajeczek ....

A jeszcze muszę iść do pracy :/ Juz raz byłam teraz przerwa i znowu jadę. Na szczęście kończę ok 22 i weekend wolne :)

reklama
Hej. Chciałam się przywitać i poinformować, że od dzisiaj też jestem w gronie sierpniówek :) wczoraj dwie kreski na teście, dziś potwierdzenie z bety :)

Do góry