Heloł kochane późnym wieczorkiem!
Właśnie obejrzałam z mężusiem TEDA 2 i mega się uśmiałam
Wysyłam więc Wam dużo pozytywnej energii na noc, niech u "kreseczki" się cieszą, a te "niewiadome" cieszą się na myśl, że będą się lada dzień cieszyć
Molly + Fluttershy widzę, że nie tylko ja "nie powinnam" dostać @ w poniedziałek :-) No bo przecież nie dostaniemy już co nie
A tak serio planowałam test zrobić w sobotę, ale właśnie boję się podłamania jak wyjdzie jedna kreska..może poczekam do niedzieli..już sama nie wiem .. szaleństwo jakieś..
Co do dodatkowego wątku, to również jestem za tym żeby zostawić nam ten jeden wątek ogólny, można ewentualnie zrobić wątek z listą mam jak mają np. lipcóweczki, można się temu przyjrzeć :-)
W takim wątku każda z nas mogłaby zostawić podstawowe informacje o sobie np. wiek, ilość dzieci, region zamieszkania i inne.
Takie informacje, które zobrazują nam tą osobę, ale pozwolą zachować jej anonimowość (wedle życzenia oczywiście)
Natomiast na teraźniejszym ogólnym wątku możemy pisać o wszystkim (przede wszystkim o ciąży oczywista!) ale również o rodzinie, dzieciach, troskach, radościach i innych ciekawych rzeczach.
Możemy wymieniać się przepisami kulinarnymi, opiniami na temat różnych sfer życia.
Ważne, żeby nie nakręcać się negatywnie nawzajem! to najgorsze co może być..
Niestety będziemy tu widzieć negatywne sytuacje jakie dotykają innych dziewczyn i możemy i będziemy je wspierać, ważne, żeby samemu się nie wkręcać negatywnie w te rzeczy tylko wzajemnie pocieszać.
Nie znamy się, ale za jakiś czas na pewno staniemy się sobie na swój sposób bliskie