reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Z ostatniej miesiaczki to 5 tydz 4 dzien ale jestem pewna ze owulacje mialam duzo pozniej niz w połowie. Na ostatnim usg w czwartek nic kompletnie nie bylo widac. Dopiero dzis pierwszy raz maly pęcherzyk. No ale wszystkiego dowiem sie za dwa tygm 28.12 mam wizytę. Pobrali mi krew 4 fiolki. Lekarz mowil zesprawdzimy poziom hormonów ciazowych. Badanie na toksoplazmoze zrobią bo w perwszej ciazy nie mialam przeciwcial czyli nie przechodzilam. No i uaktualnimy moj Mutterpass. Mamy mieszkające w Niemczech pewnie tez maja taka ksiazeczke. Coś takiego jak karta ciazy tylko w formie ksiazeczki z wszystkimi badaniami krwi, badaniami usg, ktg itd itd.

Musialm zmienic tydzien bo mi sie cos pomylilo. Raczej to 5 tydz niz 6:D

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• 1450092266890.jpg
    1450092266890.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 59
Tak mi sie wlasnie wydaje kassia181. Fakt faktem ciaza jest teraz tylko trzymam kciuki zeby za daw tyg było serduszko i musze jakos ten czas przetrwać.

Dziewczyny czy wy pijecie kawę? Normalnie mam taka ochotę ze nie moge wytrzymac. Pije tak jedna na dwa dni bo nie daje rady.

Tak mi sie wlasnie wydaje kassia181. Fakt faktem ciaza jest teraz tylko trzymam kciuki zeby za daw tyg było serduszko i musze jakos ten czas przetrwać.

Dziewczyny czy wy pijecie kawę? Normalnie mam taka ochotę ze nie moge wytrzymac. Pije tak jedna na dwa dni bo nie daje rady.

ja pije codziennie jedna ale taka slabiutenka pol na pol z mlekiem.
to prawie tak samo usg bedziemy mialy- ty 28 a ja 29 grudnia :)

reklama
Hej a u nas dziś pogoda do niczego. Jakaś dziś zła jestem dobrze ze mezu pojechał do pracy bo by mu się oberwalo:-p Co do kawy to ja od 2 tygodni w ogole nie pije tak jakos sobie powiedziałam ze od transweru nie będę i jakos nawet mnie nie ciagnie a przedtem to nawet 5 dziennie;-)

Ostatnia edycja:
Do góry