reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hello!!!! Brrr.... Ale zimno u nas.....
Ja sie obudzilam z bolem prawego jajnika.... Klulo mnie.... Ciagnelo przez pachwiny az do kolana :( przeszlo ale tak zaczelam sie zastanawiac nad ta ciaza pozamaciczna ale chyba po in vitro to raczej nie grozi nie? :)

Isiorka- Gdzie chodzisz do ginekologa? Bo Ja w Pl wy biore sie do invicty ... Juz tam wczesniej chodzilam.... Mialam taka fajna lekarz ale juz jej nie ma :(

Witam Was Dziewczyny! chciałabym do Was dołączyć. Z wielką ostrożnością, ponieważ paiętam jak dołączałam do marcówek 2016 i niestety parę dni później już musiałam je opuścić, mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Termin wychodzi mi na 10 sierpnia, oststnia miesiączka 3 listopada. Bałam się decyzji o ciąży, ale czułam się gotowa spróbować, no i chyba się udało :). Wizytę mam w czwartek, chciałam szybciej, ale doktor powiedział, ze mam traktować normalnię ciąże, że wszytsko jest ok. Narazie jest, tzn nie mam plamień, bo wtedy zaczęło się od plamienia, dokładnie w tym czasie,w jakim jestem teraz,więc każde wyjście do toalety to strach. Nie mam mdłości, ale w ciąży z synkiem też nie miałam, synuś w styczniu będzie miał 2 latka i jest bardzo kochany, ale łobuz, teraz aktualnie jest chory,więc będę z nim tydzień w domu.Czytam Was już jakiś czas i trzymam kciuki za wszystkie!

A ja mam pytanko, czy robicie jakieś ćwiczenia albo chodzicie na fitness czy się wstrzymujecie?

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Happymum spokojnie na pewno wszystko jest w porządku. Każde dziecko rośnie wolniej lub szybciej i jeśli mieści sie to w normie to jest okej :) a mówił cos lekarz? Synek tez był zawsze trochę większy niz norma. Co do ćwiczeń ja trenowałam w domu przed telewizorem razem z Chodakowska :) super efekty w krótkim czasie, jednak jak zaczęliśmy sie starać to zaniechałam bo jednak to dość męczące ćwiczenia. Zacznę na pewno po drugiej ciazy znowu :) witam nowa mamę, tym razem bedzie wszystko ok zobaczysz :)

Hej wszystkim :) ja dziś po wizycie. Nareszcie bylo cos widac! Pęcherzyk 2.1 mm. Czyli zostanę mamusia po raz drugi :) lekarz mówi ze to bardzo wczesna ciąża i dlatego tak. Następną wizytę mam za dwa tyg. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i po świętach zobaczę juz pieknie bijące serduszko.
Witam wszystkie nowe mamy. Fajnie ze nas coraz wiecej :)

Ja przed ciąża tez cwiczylam. Codziennie po 700 skokow na skakance. Teraz nie ćwiczę po ciazy znowu zacznę.

Tamtusia ja tez mam synka ze stycznia. Niedlugo slonczy dwa latka. Łobuz jakich malo :D

Hej.

Moj najmlodszy tez w styczniu dwa latka skonczy .

Okasia i happymum- nie stresujcie sie na zapas. Na pierwszym usg nie zawsze cos widac i nie zawsze ciazy jest rowna obliczeniom z suwaczkow. Napewno nastepne usg was uspokoja.

reklama
Do góry