reklama
A
a_gosc
Gość
No ja widziałam takie niebieskie dla chłopców, a różowe dla dziewczynek widziałam tylko na internecie.
A
a_gosc
Gość
Byś Ninkę na szaro, o przepraszam, na "niebiesko" urządziła
beata0526
Fanka BB :)
Moniczka trzymam kciuki, jutro juz utulisz swoje malenstwo
Asiunia pomiary roznie wychodza, no moj gin mowil, ze dziecko duze, jest powyzej normy a tu taka kruszynka wyszla.
Co do coreczki Wiem co czujesz doskonale bo jak przyjechalam do szpitala to mazalam sie jak dziecko za synkiem az maz byl na mnie zly I okazalo sie ze to ja bardziej tesknie niz on :/ dasz rade
Asiunia pomiary roznie wychodza, no moj gin mowil, ze dziecko duze, jest powyzej normy a tu taka kruszynka wyszla.
Co do coreczki Wiem co czujesz doskonale bo jak przyjechalam do szpitala to mazalam sie jak dziecko za synkiem az maz byl na mnie zly I okazalo sie ze to ja bardziej tesknie niz on :/ dasz rade
Tak, jak wcześniej pisałam, byłam dzisiaj w szpitalu na KTG i dodatkowym usg. Mały waży ponad 2600 (czyli przybrał od poniedziałkowej wizyty jakieś 200 gram), główka i kość udowa ok, ale brzuszek kilka tygodni mniejszy niż powinien być. W związku z tym jutro kładę się do szpitala i będą mi robić badania i wtedy zadecydują, czy siedzi w brzuszku dalej czy rozwiązujemy ciążę. Ktg pokazało już skurcze, lekarka twierdzi, że to macica ćwiczy, szyjka trzyma. Trzymajcie kciuki żeby okazało się że mój synek jest jednak szczuplutki, bo ja już zakładam jakieś czarne scenariusze :/ Do tego łzy same ciekną do oczu, jak sobie pomyślę, że moja malutka córeczka będzie tyle dni beze mnie
Asiunia, trzymam mocno kciuki aby wszystko było w porządku. Te pomiary na USG nie zawsze się sprawdzają. Może tak się ułożył, jest tak jak mówisz szczuplutki. To tylko szacunkowo pokazuje.
Asiunia1988
Dziewczyny ale to już 3 usg (na dwóch różnych sprzętach) które pokazuje taka dysproporcję.... Początkowo było niecałe 2 tygodnie różnicy a teraz nawet 3-4.... Mam nadzieję, że jakiś inny lekarz jeszcze zrobi usg i spojrzy swoim okiem na wyniki...
sierpniowka
Moniczka pomysl, że lepiej rano niż czekać cały dzień pomysł, że jutro będziesz mieć dziecko przy sobie i nie musisz się stresować zaskoczeniem. asiunia napewno jest szczuplutki. Wiem, że to nie łatwe ale nie martw się papercut jednak Ci troszkę zazdroszczę tej cesarki [emoji1] szyjka napewno dobrze. Azamamew spróbuj zamówić w Rossmannie online z dostarczeniem do Twojego sklepu w tedy za przesyłkę się nie płaci (może będzie też dla dziewczynki). Ja kupiłam coś podobnego ostatnio w lidlu u nas, może u Was też się niedługo pojawi [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
reklama
A
a_gosc
Gość
No właśnie w chwili obecnej to nawet na necie na Rossmanie nie ma, ale mogę zamówić taki sam przez Smyka lub przez Empik.