Asiunia a co jeszcze mówili lekarze? Wcześniej było w porządku i tak nagle? Łożysko sprawdzali, infekcji żadnej nie miałaś czy coś mówili czemu tak wychodzi?Dziewczyny ale to już 3 usg (na dwóch różnych sprzętach) które pokazuje taka dysproporcję.... Początkowo było niecałe 2 tygodnie różnicy a teraz nawet 3-4.... Mam nadzieję, że jakiś inny lekarz jeszcze zrobi usg i spojrzy swoim okiem na wyniki...
reklama
A
a_gosc
Gość
Papercut, taki sam masz w Smyku i Empiku do zamówienia
sierpniowka
Fanka BB :)
Lekka dyskryminacja [emoji38] jeszcze macie chwilę to może pojawi się w lidlu ten co ja nabyłam [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
Gosiek1105
Ja dla synka dostałam w prezencie taki zestaw do odbicia raczki lub stopki. Zecydowalam na odbicie stopki, ale pamiętam, ze nie bylo to łatwe teraz wisi w ramce obok zdjęcia jak synek byl malutki. Ma tez swoje "sentymentalne pudelko", w ktorym chowamy różne pamiątki: opaskę na rączkę ze szpitala, zdjęcia z usg, pamiątki z chrztu itp. Teraz synek sam sobie je przynosi i ogląda zawartość
Magdalena T.
W Smyku widziałam te zestawy i do stópek i te albumy. Pech że albumy dla dziewczynek :-/ dyskryminacja od początku też myślę nad zakupem a nawet nad kupnem body z wymiarami i data urodzin małego. Potem ze zdjęciami oprawie w antyrame.
Moniczka powodzenia! Im wcześniej tym lepiej. Po co leżeć i myśleć. Zazdroszczę że już będziesz po...;-)
Asiunia bądź dobrej myśli...będzie dobrze:-)
Mój synek coś ostatnio wieczorami harce w brzuchu uprawia
Moniczka powodzenia! Im wcześniej tym lepiej. Po co leżeć i myśleć. Zazdroszczę że już będziesz po...;-)
Asiunia bądź dobrej myśli...będzie dobrze:-)
Mój synek coś ostatnio wieczorami harce w brzuchu uprawia
polcia177
Moja od wczotaj tez harce straszne i tu moje pytanie.
Was tez tak boli praktycznie kazde wypinanie ruch dzidzi? Mnie boli az musze wziac gleboki oddech. Wieczorem to mam wrazenie takie jakby mi ktos skopal brzuch.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Was tez tak boli praktycznie kazde wypinanie ruch dzidzi? Mnie boli az musze wziac gleboki oddech. Wieczorem to mam wrazenie takie jakby mi ktos skopal brzuch.
hellevoet
Ja też miałam taki zestaw do odciskania stopki i rączki ale to koszmarne do odcisniecua była. trzeba była bardzo mocno odciskac aż w końcu się poddalam bo miałam wrażenie że stopkę polamie. na koniec pomalowalam stopkę farba i tak odcisnelam super wyszło więc tym razem będę robić tak samo
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena T.
Mi aż faluje brzuch i tak dziwnie wypycha części ciała aż czuję napięcie. Najgorzej jest między nogami jakby mi ktoś coś tam naciągał. Nie zawsze te ruchy są przyjemne ale też nie bardzo bolesne. Trudno to opisać
reklama
polcia177
Ale bym sie chciala wyspac tak normalnie bez problemow z zasnieciem, ulozeniem, przekrecaniem w nocy ze sapaniem i bez ciaglego sikania.
Ale marzenia teraz to sie nie wiem kiedy wyspimy..
Ale marzenia teraz to sie nie wiem kiedy wyspimy..