reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

ja ostatnie dni nie spie wiecej niz 4h na dobe.. dzisiaj tez polozylam sie kolo 23 i pobudka 1:40.. mamy 3:25 a ja dalej nie spie oczy jak 5zl jakas poddenerwowana jestem.. to sie w koncowce wyspie na zapas nie ma co

reklama
Pierwsza ciąża skonczyla sie cc, dlatego mam wybór do drugiej cesarski. A poza tym wczoraj byłam na wizycie u położnej, zbadala mnie i uznala ze nie urodze naturalnie, bo maly jest dosc duzy a moja miednica jest dosc waska i maly sie nie przecisnie. Dlatego uznalysmy ze cc

Zmierzyla mi brzuch centymetrem od gory do doly i na tej podstawie okreslila srednio wage dziecka, ciekawe na ile to sie sprawdza. Wyszlo mi 40cm,wiec dziecko ok4kg

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Papercut na zapas to się chyba nie da wyspać niestety :p Ja w miarę śpię ale wstaje w nocy i budzę się z bólem głowy :-/ no i ten twardy brzuch i wstawanie z łóżka mnie trochę dobija :-/

A ja wczoraj z mężem spakowałam torby, bo jednak tydzień temu się nie udało. A na wieczór robiliśmy pierwszy trening. Tzn, jak dotąd goliłam się sama i może wczoraj też bym to sama zrobiła, ale stwierdziłam, że przed porodem nie dam rady i niech mąż się uczy bezstresowo. Na początku myślałam, że będzie mi głupio, a potem tak się śmialiśmy. Bo mój mąż bez okularów się goli, to czasem ja go tam sprawdzę i dogolę na jabłku Adama, to on się śmieje, że ja to robię za delikatnie, a ja mu to samo wczoraj mówię, że nie czuje praktycznie wcale jak mnie goli:D I my w śmiech.

babina no ciekawe metody szacowania :D

azamamew dobrze niech trenuje chlopak :D u mnie na stronie szpitala jest "Drogie Panie pamiętajcie o rezygnacji z depilacji okolicy wzgórka łonowego przez okres 14 dni przed planową operacją ze względu na zwiększone ryzyko zakażenia rany." wiec ja mam z glowy ;p tylko jak potwor sie bede prezentowac

Ja się gole sama, a maz trzyma lusterko. On się martwi, że zrobi mi krzywdę [emoji31] że spaniem mam podobnie.. Dziś 2 obudził mnie tak mocny skurcz łydki, trzymał aż 40 minut. Myślałam, że zejdę.. Tak boli, że ledwo wstałam z łóżka do toalety później. Może teraz mi się uda zasnąć [emoji22] cesarki zazdroszczę, tzn tego, że w Polsce sprawdzają czy możesz urodzić itp itd. Tu masz się męczyć [emoji30]

[emoji173]

Ja już mam dość....znowu spuchlam od gorąca i wszystko mi sprawia wysiłek.
Dziec nie.chce wyjść wcześniej.... Boję się że skończy się cc bo jak ma być taki wielki jak ostatnio to dziękuję...
Ahhh zmęczona już tym stanem jestem..

reklama
Ja sie gole sama bo mąż nie chce mi pomóc niestety :-/ u mnie na stronie szpitala nie widziałam takiej informacji. Położna poleca dbanie o depilację cały czas żeby problemu potem nie było i stresu. Hmm to może się nie nie będę golić jak mam duże szanse na cesarke...
Dziś brzuch mi dokucza a raczej pachwiny i miednica a już konkretnie jak chce mi się siusiu :|

Do góry