reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ania nie pomoge nie znam sie na tym :-(

Dzieki dziewczyny za wsparcie ale nie idzie tak o tym nie myśleć wierzę że Zuzia czuwa nad nami i ze wszystko bedzie dobrze bo dwa razy nie moze nam sie zdarzyc to samo ale strach jest

Mamakulka też w pt mam 36 i 0 [emoji4] byłam zrobic te badania. Część wyników dzisiaj wieczorem a część w ciągu 3 dni. Mam nadzieję ze to nie cholestaza

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ania no z tym tsh to wynik kiepski bo w ciazy jest norma do 2,5 wiec mysle ze beda chcieli ci go zbic. Ja mialam 3,5 i chodze do endykrynologa i biore leki zeby zmmiejszyc. A w ciazy tak jest ze rosnie.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w poniedziałek mam 36 + 0 czyli donoszoną a w środę maz wyjezdza i w czwartek powinnam miec go juz przy sobie <3

reklama
Do góry