reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A mi opadł parę dni temu [emoji55] też mi się wydaje, że 37+0 to jest donoszona. mamakulka to dobrze, że tyle spisz [emoji2] ja za to nie mogę spać wcale.. Dziś zasnąłam po 1, a od 5 nie śpię. W między czasie 4 razy budzilam się na siku [emoji1] jak praktycznie cała ciążę nic mi takiego nie było to teraz wszystko naraz

[emoji173]

Niunia wiem, że nie da się o tym nie myśleć ale wszystko jest w porządku, a Zuzia czuwa nad Wami [emoji8][emoji8] nie zadreczaj się tymi myślami, bądź silna [emoji8]

[emoji173]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Naprawilam chama. Z nerwów mu wkliknelam wszystko łącznie ze spienianiem mleka i zaskoczył dziad.

No ja się budzę oczywiście na siku. Z zegarkiem w ręku co 2 h.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A ja napilabym się mrożonej herbaty [emoji39] no to sikanie troszkę uciążliwe, gdzie nie wyjdę to już mi się chce [emoji28] ale taki już urok, już coraz mniej do mety hehe

[emoji173]

Ja nie wstaje w nocy siusiu, przebudzam sie przez ten brak powietrza, bo mi duszno I Nie moge sie przekrecic z boku na bok bo wszystko mnie boli. W dzien tez lubie pospac ale potem Nie moge dojsc do siebie bo wszystko mnie boli I tak zle I tak Nie dobrze;)

Ja juz w domu, wszystkie ktg w szpitalu wyszły oki. Skurczy nie ma, tętno ok i mnie wypuścili. Ale jakby sie cos działo mam sie zjawić. Co do cholestazy to prywatnie płaciłam za badanie 21zl wiec jak sie denerwujecie to lepiej iść do laboratorium w zapłacić. Stres gorszy dla dzieciątka. W szpitalu mówili ze odnoszona to 37+0. Coraz więcej stresu przed rozwiązaniem. Dziewczyny dbajcie o siebie i bez nerwów jakos wytrzymamy do rozwiązania, teraz w tygodniach liczymy a jeszcze nie dawno w miesiącach;-D paper mowil cos Twój ginekolog ze przez długo brany magnes można przenosić ciąże? Bo tak słyszałam, ze potem skurczy nie ma itd.. I sama nie wiem jak brać;-/

Agata dobrze ze wszystko posprawdzali i juz w domku teraz odpoczywaj i sie nie denerwuj

Co do sikania to w nocy zw 2-3 razy a jak mam gdzies wyjsc to przed wyjsciem z domu odwiedzam wc i jak gdzies dojezdzam albo dochodze tez wc jest moje :-) wiec ja duzo sikam

reklama
Zazdroszczę Wam tej opieki w Polsce, przez całą ciążę położna nie sprawdzała mi szyjki, rozwarcia ani nie miałam ktg- nie wiem czy tutaj w ogóle robią...

Ostatnio nie mam problemów ze spaniem tylko trochę bolą mnie biodra i budzę się za każdym razem jak trzeba się przekręcić z boku na bok. Nawet na siku nie wstaję a zdarzało mi się nawet 2 razy w ciągu nocy ;)

Do góry