reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

ja wracajac do domu kupilam szczoteczke do zebow i dezodorant do szpitala, juz chyba calkiem wszystko mam w razie co ;p

ja nie chce byc lipcowka wiec zrobie wszystko co w mojej mocy zeby do terminu dotrwac :D

reklama
Wiesz jak urodzisz w lipcu, to nie wiem jak to będzie, ale któraś z naszych pytała się chyba czerwcówek i ją nie przyjęły:p Ty jesteś nasza i Cię nie oddamy:)

Agata trzymam kciuki daj znać co i jak

Dziewczyny Czy puchniecie?
Ja dzisiaj zauważyłam że strasznie spuchly mi stopy jak parówki i kostek nie widać...uda też czuję że mi spuchly... Boję się że jakieś zatrucie ciążowe mam...nie wiem czy tak może być czy nie...jutro pojadę mocz zrobić bo podobno przy zatruciu trzeba...i pojadę może do gina na wszelki wypadek. Ogólnie miałam spuchniete nogi ale dzisiaj to już na prawdę za bardzo...

reklama
Nie wiem jakie mam bo kurcze nie mam ciśnieniomierza, ale zawsze mam w normie jak.chodze do lekarza czy jak lezalam w szpitalu... Byłam spuchnieta ale dzisiaj jeszcze bardziej zauważyłam... Mam nadzieję że to nic takiego...

Do góry