reklama
moniczka2609
Fanka BB :)
Dziewczyny obudziły mnie właśnie strasznie swedzace ręce. Boję się ze to może być cholestaza. Niestety mój lekarz przyjmuje od 15. Jak myślicie powinnam się zgłosić do szpitala? :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
papercut
dziewczyny ja bym podjechala
basia sprawdza ci cisnienie i sprawa bedzie jasna, jak bedziesz miala normalne to wszystko ok raczej, ja puchne w przeciagu paru godzin po 1.5kg wody a potem odpuszcza
moniczka a z tymi swedzacymi dlonmi i stopami trzeba uwazac tez bym podjechala bo zrobia te proby watrobowe i wszystko sie wyjasni
leze grzecznie i sumiennie prowadze kalendarz spokojnie bez paniki wczoraj jak wrocilam do domu troche poplakalam sobie bo ja sie strasznie boje szpitali, wizja ze zaraz bede na szybko jechala mnie megawystraszyla, jestem zdeterminowana ps wzielam na noc magnez i buscopan i nie budzily mnie skurcze wiec efekt jest jak ktoras meczy w nocy to polecam taki zestaw na dobranoc ps2 jest 5 rano wiec jak widac nie gwarantuje to spania do poznych godzin rannych
basia sprawdza ci cisnienie i sprawa bedzie jasna, jak bedziesz miala normalne to wszystko ok raczej, ja puchne w przeciagu paru godzin po 1.5kg wody a potem odpuszcza
moniczka a z tymi swedzacymi dlonmi i stopami trzeba uwazac tez bym podjechala bo zrobia te proby watrobowe i wszystko sie wyjasni
leze grzecznie i sumiennie prowadze kalendarz spokojnie bez paniki wczoraj jak wrocilam do domu troche poplakalam sobie bo ja sie strasznie boje szpitali, wizja ze zaraz bede na szybko jechala mnie megawystraszyla, jestem zdeterminowana ps wzielam na noc magnez i buscopan i nie budzily mnie skurcze wiec efekt jest jak ktoras meczy w nocy to polecam taki zestaw na dobranoc ps2 jest 5 rano wiec jak widac nie gwarantuje to spania do poznych godzin rannych
sierpniowka
Basia ja też puchne od upałów ale później to puszcza, skoro masz możliwość to lepiej sprawdzić [emoji1] papercut jak się czujesz? Ja jutro będę jechać 100 km do polskiego lekarza i prosić o badania krwi na cholasteze [emoji37]
[emoji173]
[emoji173]
niunia102
Sierpniowka spokojnekj drogi i oby to nie byla cholestaza
Paper grzeczna dziewczynka z ciebie :-)
Ja dzis od 3:30-5:30 nie spalam nie wiem czy to przez nerwy przed wizyta czy z powodu pogodu jak sie obudziłam na siusiu taknie moglam potem zasnac :-( a juz nie wyobrażam sobie kolejnych nocy jak odstawie magnez w dodatku w nideziela Zuzia by konczyla 3 latka i jakiegos stracha łapie
Paper grzeczna dziewczynka z ciebie :-)
Ja dzis od 3:30-5:30 nie spalam nie wiem czy to przez nerwy przed wizyta czy z powodu pogodu jak sie obudziłam na siusiu taknie moglam potem zasnac :-( a juz nie wyobrażam sobie kolejnych nocy jak odstawie magnez w dodatku w nideziela Zuzia by konczyla 3 latka i jakiegos stracha łapie
Mamakulka
Niunia nie myśl o tym nawet! Spokojnie do tego podchodz. Wiem, że ciężko ale Zuzia patrzy na Was i pilnuje.
Paper dobrze , że dbasz o sobie i Ninke.
Dziewczęta lepiej sprawdzić niż się martwić. :*
Ja oczywiście się obudziłam spocona jak po prysznicu. Spie bez koldry okna otwarte na dworze chłodno było i deszcz a ja normalnie jakbym w saunie spala. Jeszcze pies mi wlazl do łóżka a go nie zapraszalam i grzal.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Paper dobrze , że dbasz o sobie i Ninke.
Dziewczęta lepiej sprawdzić niż się martwić. :*
Ja oczywiście się obudziłam spocona jak po prysznicu. Spie bez koldry okna otwarte na dworze chłodno było i deszcz a ja normalnie jakbym w saunie spala. Jeszcze pies mi wlazl do łóżka a go nie zapraszalam i grzal.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
beata0526
Niunia Nie lap stracha bo wszystko bedzie ok
Ale duszno w nocy bylo pomimo ze wiatrak chodzil co chwile budzilam sie spocona.
Brzuch mi twardnieje dosyc czesto a ktg mam dopiero za dwa tyg co troche mnie martwi.
Widze ze wiekszosc chce byc lipcowkami, Moze trzeba forum przerobic
Aniolkowa, Tamtusia jak sie mają dzieciaczki??
Ale duszno w nocy bylo pomimo ze wiatrak chodzil co chwile budzilam sie spocona.
Brzuch mi twardnieje dosyc czesto a ktg mam dopiero za dwa tyg co troche mnie martwi.
Widze ze wiekszosc chce byc lipcowkami, Moze trzeba forum przerobic
Aniolkowa, Tamtusia jak sie mają dzieciaczki??
reklama
aniab38
Kochane odebrałam wyniki bo jutro wizyta no i miałam też do zrobienia między innymi TSH i fT3 no i przy tym pierwszym tzw. gwiazdka bo mam 4,410 a norma jest [0,270-4,200] to drugie 3,4 w normie bo norma to [2,0-4,4]
czy jest się czym martwić ??? nigdy nie miałam problemów z tarczycą ...
płytki krwi nadal mam niskie bo 111 a norma [150-400] ...doradźcie z tą tarczycą ...
czy jest się czym martwić ??? nigdy nie miałam problemów z tarczycą ...
płytki krwi nadal mam niskie bo 111 a norma [150-400] ...doradźcie z tą tarczycą ...