reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

W końcu się obudziłam, z tego upału i bólu usnęłam i spałam do tej pory. Męcząca ta pogoda. U mnie w szpitalu też są ciuszki, ale ja biorę swoje ze sobą, a nad tym w czym będzie maleńka wychodzić jeszcze się nie zastanawiałam, bo mam termin na 25, czyli może urodzić się jeszcze w połowie gorącego sierpnia, lub na początku września, kiedy będzie już deszczowo - jak w tamtym roku.

reklama
w tamtym roku we wrzesniu jak jechalam na rozmowe kwalifikacyjna to malo nie umarlam z goraca a na szkolenie juz jezdzilam w sweterkach bo sie nagle ochlodzilo :D

Rok temu 26 września miałam ślub, u nas kiedy wybił 1 września zaczął się deszcz, na nasz ślub było słonecznie i nie za gorąco, tak akurat.

Godz czasu prasowalam i nie skonczylam.
Tak się martwilam, że mam mało ciuszkow a teraz jak patrzę na ten stos poprasowanych i jeszcze te co czekają do wyprasowania to myślę że jakas glupia jestem bo umiaru nie mam ani troche.
Ewentualnie przez miesiąc nie będę musiała prać bo i tak dziecko będę miała w co ubrać;)
Całe popołudnie dzisiaj w ogródku przesiedzielismy, maz wrócił wcześniej do domciu, a ja mogłam na spokojnie wylezec się w basenie i podelektowac się zimnym piwkiem oczywiście 0% :)

Myślicie, że tak do porodu można moczyć bezpiecznie tyłek w wodzie, że żadna infekcja się nie przyczepi?
Takie obawy mam czasami ...

reklama
u mnie to samo z kopnieciami ♡ jak piete raz wystawila to udalo mi sie ja na chwile zlapac, cudowne momenty :)

ja synowi mówię "Dawidku przyłóż ucho do brzucha i zobaczymy co tam usłyszysz" (dawno temu jak przykładał ucho to mówił że tylko jakieś bulgotanie słychać hehe) no i on przykłada to ucho, a tu nagle taki kop, że aż odskoczył bo się wystraszył hehe prosto w ucho dostał od brata :D

Do góry