reklama
beata0526
Fanka BB :)
Jakas konkretna nazwa tych tabletek ?Beata jak się mocze ale używam tabletkę po:-) czyli pi basenie wieczorkiem dopochwowo aby czegoś nie złapać...
A
a_gosc
Gość
Kurcze po te nocy jestem bardziej zmęczona niż przed nią, było mi bardziej gorąco niż w dzień.
moniczka2609
Ja cała noc miałam wiatrak włączony więc troszkę pomogło ale mimo wszystko gorąc jak cholera...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena T.
Też coś spać nie mogłam ale teraz zdecydowanie bardziej mi gorąco i głowa mnie boli. Jest gorzej niż wczoraj. Chyba nawet synuś się na te upały buntuje właśnie zabrałam się za prasowanie...
polcia177
Ja tez mialam fatalną noc. Ten upał nas wykonczy. Ja moczylam recznik i wentylator chodzil..
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
polcia177
A jeszcze ide dzis na 18tke do kuzynki ktora odbywa sie w knajpie bez klimatuzacji.. bedzie ciezko. Obudzilam sie strasznie glodna czekam na sniadanko
Mamakulka
Ja się obudziłam glodna przed 6 zjadlam i poszłam dalej spać. Noc nie taka straszna dla mnie. Mąż mnie tylko wkurza od wczoraj. Mały mi gdzieś uciska nerw i mnie boli lewa strona. Ni to brzuch ni serce ni cholera wie co. Mówię mu o tym a ten zero reakcji. Sama sobie zrobiłam kolacje sama posprzatalam itp a on zdziwiony ze mam pretensje. Nawet nie zapytał co mnie boli czy jest ok. I jest obrażony bo ja się czepiam. Niech spada na bambus. Tylko najpierw niech skreci łóżeczko i komodę.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karolanka
To wy macie dobrze, mój szpital chyba nic nie daje ale jakoś już wszystko kupiłam więc nie ubolewam za bardzo[emoji39]U nas dupa szpital daje tylko podklady i podpaski nic wiecej. Takze musze sie zapakowac. Tez dzidzia duza sie zapowiada niewiadomo czy nie brac 62od razu
moniczka tez mam mdlosci ale i tak mniejsze niz na poczatku na szczescie
mamakulka zazdroszcze kurde a u mnie pepco nigdzie nie ma
basia hormony spokojnie, tez mnie dopada czasem samotnosc, brak wsparcia itp a jak dzien pozniej przeanalizuje to jakis potworek siedzi w mojej glowie i wszystko wyolbrzymia, to brak normalnego funkcjonowania sie na glowe rzuca po prostu, glowa do gory :*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom