reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ja to samo.. zasnelam po 6 dopiero i obudzilam sie przed 8, czuje sie jakby czolg po mnie przejechal, bylo za cieplo/duszno zeby zasnac :(

Też coś spać nie mogłam ale teraz zdecydowanie bardziej mi gorąco i głowa mnie boli. Jest gorzej niż wczoraj. Chyba nawet synuś się na te upały buntuje :p właśnie zabrałam się za prasowanie...

Ja się obudziłam glodna przed 6 :) zjadlam i poszłam dalej spać. Noc nie taka straszna dla mnie. Mąż mnie tylko wkurza od wczoraj. Mały mi gdzieś uciska nerw i mnie boli lewa strona. Ni to brzuch ni serce ni cholera wie co. Mówię mu o tym a ten zero reakcji. Sama sobie zrobiłam kolacje sama posprzatalam itp a on zdziwiony ze mam pretensje. Nawet nie zapytał co mnie boli czy jest ok. I jest obrażony bo ja się czepiam. Niech spada na bambus. Tylko najpierw niech skreci łóżeczko i komodę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dupa szpital daje tylko podklady i podpaski nic wiecej. Takze musze sie zapakowac. Tez dzidzia duza sie zapowiada niewiadomo czy nie brac 62od razu

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
To wy macie dobrze, mój szpital chyba nic nie daje ale jakoś już wszystko kupiłam więc nie ubolewam za bardzo[emoji39]
moniczka tez mam mdlosci ale i tak mniejsze niz na poczatku na szczescie

mamakulka zazdroszcze :D kurde a u mnie pepco nigdzie nie ma

basia hormony spokojnie, tez mnie dopada czasem samotnosc, brak wsparcia itp a jak dzien pozniej przeanalizuje to jakis potworek siedzi w mojej glowie i wszystko wyolbrzymia, to brak normalnego funkcjonowania sie na glowe rzuca po prostu, glowa do gory :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry