reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja właśnie wczoraj wziełam się za pakowanie torby i jeszcze muszę dokupić podkłady na łóżko - nie miałam tego w swojej liście a to na pewno będzie komfort że nie pobrudzi się łóżka.
Dla małej mam tylko 1 komplet ubranek, u mnie w szpitalu potrzebny jest tylko na wyjście. Tak jak radziła położna spakowalam body na długi, półśpochy, lekką czapkę, kaftanik i niedrapki.
Moja mała jak cudownie kopie, od paru dni to takie mocne sztruchnoęcia, przesunięcia że cały brzuch się rusza <3

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

byle nie pierwsze 2 tyg lipca bo puscilam mame na wakacje i sie umowilysmy ze ma wychillowac a ja zadzwonie tylko i wylacznie jakbym juz urodzila zeby sie tam nie stresowala :D biedna przezywa strasznie caly czas sie zastanawiala czy jechac wypychac ja musialam[emoji14]

Moje pierwsze dzieciowe pranie się suszy <3 ile radochy miałam przy robieniu go, choć z wieszaniem tych drobinek jest sporo zabawy :p na balkonie taki piekarnik, wyszłam cała czerwona aż mąż na mnie nakrzyczał :D
z tymi kopniaczkami i przesuwaniem to racja, bolesne ale przyjemne jednocześnie ;) czuć już wyraźnie gdzie rączki a gdzie nóżki :D

poza koczynami glowke tez wyraznie czuje jak wypchnie, leze wtedy z glupawym usmiechem i paluszkiem ja glaszcze :D

ja utknelam na bodziakach, ulozylam ladnie w komodzie, upralam i uprasowalam pieluchy tetrowe itp i juz na pajace i spiochy nie mam sily od paru dni, przynajmniej suszarka na ubrania uroczo wyglada, kocham te wszystkie male rzeczy [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry