reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
odnośnie żali, dziś ja mam troche...jestem tak zła że aż płakać mi się chce...przysrał sie do mnie bo źle krzesło odsunęłam (głośno nim zaszorowałam)...ale to że zrobił ogromny syf w sypialni, nie potrafił wyjąć koszulki bez wyrzucania reszty z szafki (ja je składałam w kostkę i oczywiście wyrzucone na podłogę zostawił a część zwinął w kulkę i upchnął w szafie...) no i skarpetki które pozostawił uwaga: W salonie pod stolikiem od wczoraj popołudnia, dziś łaskawie podniósł jak go 3 raz poprosiłam. Ale ja źle krzesło odsuwam...dobrze że pojechał porobić coś przy samochodzie bo bym chyba eksplodowała.

za kare zamiast w kostke skladac to w kulke zwijaj wszystko jemu najwyrazniej bez roznicy ;p

ja dzisiaj wyjatkowo mam spokoj, ogarnal kuchnie i poszedl mecz ogladac, ja sie przejadlam kalafiorem i chyba sie zdrzemne :D tylko troche smutno dostaje snapy od znajomych nad woda z zimnym piwkiem itp

mi się też marzy jeziorko i zimne piwko :p a najlepiej 3 :p topię się nawet w domu, jeszcze mi 3 muchy do domu wleciały niby pierdoła ale może doprowadzić do szału :p

reklama
Do góry