reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

no to niezle :D dziewczyny biore sie za wosk na lydkach bo zaczynam wygladac jak kuzyn cos, w wolnej chwili prosze o male trzymanie kciukow, zeby sie nie okazalo ze z nog tez sie skora zrywa ;p

reklama
na cale szczescie wszystko ok :D ja mam ciemna karnacje a co za tym idzie wlosy na nogach grube i ciemne, na szczescie tylko na lydkach ale maszynka odpada w moim wypadku :(

Tak prawdę mówiąc moje tez by chętnie pozbyły się futerka :) ale kurde jak myślę o tym ile mnie to będzie wysiłku kosztowało to nie wiem czy mi się chce uruchamiać kosiarkę ręczna.

Igi [emoji173]33 tc

Haha a ja sie ciesze bo moje sa jasne i cienkie i maszynka daje rade :-) i nawet daje rade z goleniem nóg bo gdzie indziej to wielki problem
Paper ciesze sie ze ci sie udalo bez uszkodzen

reklama
Mój mąż ma urlop, a ja nawet nie mam siły wyjść z domu. Czuję się fatalnie, łeb mi pęka codziennie, mam ogromne zawroty głowy i brzuch non stop mi twardnieje.... A mieliśmy tyle planów :/ Normalnie płakac mi się chce....

tamtusia dobrze, że wszystko się uspokoiło. Mój szpital też oferuje co twój, ale ja tam też wolę być zabezpieczona i nie prosić się o nic w razie co, tak więc biorę i komplet ciuszków na zmianę i podkłady na łózko :)

Basia7777 to pewnie hormony biorą górę, ja w tej ciąży też nie panuję nad swoimi uczuciami, biedny mój mąż jest ze mną :/

Angelikaaa dobrze, że już w domu jesteś.

Azamamew z tego co kojarzę, to przepowiadające nie są bardzo bolesne, ale może każda kobieta inaczej je odczuwa..... Może warto podskoczyć do lekarza?

Ja na wyjście ze szpitala mam kupione cienkie body na długi rękaw (zapinane z przodu) i do tego półśpiochy i cieniutka czapeczka. Gdyby było chłodniej to mąż dowiezie co trzeba. Niedrapki też jedne wezmę, bo mój synek miał długie paznokcie i się drapał, a ponoć w szpitalu łatwiej o zakażenia, dlatego u nas położne zalecały na pobyt w szpitalu te niedrapki i absolutny zakaz obcinania paznokci w szpitalu ze względu właśnie na możliwość zakażenia/infekcji. W domu juz nie będę ich używała.

Do góry