reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kapcioszki <3

Igi [emoji173]33 tc
co kto lubi :)

a jeszcze ja ma 1 parę niedrapek i przy córeczce zakładałam bo się brzydko podrapała i bałam się ze w oczko może się podrapać, a jeżeli chodzi o skarpetki to mam patent jeżeli śpiochy były za duże albo mała tak kopała ze miała nóżki w jednej nogawce to zakładałam na wierzch skarpet i już nie było problemu :)

reklama
te małe pazurki mimo, że giętkie są bardzo ostre :) Mamakulka taki maluszek jeszcze nie wie że to co mu lata np przed oczami to rączki i macha nimi bardzo chaotycznie, na początku zresztą nawet nie widzi tak jak dorośli. Niektóre pajace maja wywijany rękawek wtedy kwestia niedrapek jest załatwiona :)

Nic mnie nie zdziwiło w tej liście :-) mam pewność, że o niczym raczej nie zapomniałam.

Polcia wiem, że u mnie też by dali pewnie te kilka podpasek i chyba podkład jeden, ale naprawdę lepiej mieć swoje, no chyba, że faktycznie u Ciebie dostajesz od razu po paczce. A nie po kilka sztuk...

Ja mam jedne niedrapki i sprawdzę czy będzie trzeba ubrać czy nie :-) bo z tego co wiem to w szpitalu nie obcinaja paznokci

Co do szybkiego obiadu to może pene z warzywami i kurczakiem? Szybkie i dobre...mój mąż pokarmowa maruda a lubi :p
Łapek niedrapek też mam jedną parę i więcej nie planuje kupić. Zresztą z ciuszkami to mam zawsze dylemat a jeszcze ciągle słyszę że już wystarczy itp :p mam kilka na 56 i kilka na 62. Pojedyncze sztuki z czegoś większego.

Ja właśnie pamiętam, że nie mogłam doczekać się powrotu do domu żeby obciąć paznokcie małemu bo miał takie długie ze byłam w szoku, ale się nie podrapal a łapek nigdy nie zakladalam :)
Czytam te listy i niby wszystko mam ale ciągle jeszcze coś brakuje
A ten poród to nadchodzi wielkimi krokami, nie wiem czy się śmiać czy płakać ;)

U mnie dzisiaj zupa ogórkowa:)

Ja udaje , że jeszcze daleko bo za tydzień mąż wyjeżdża na 2 tygodnie :) mam opiekunkę żeby w razie co ale i tak mam stres wiec do niedzieli 03.07 musze mieć wszystko gotowe . W razie w mąż dojedzie w 2 h bo Berlin od nas blisko ale jednak wolę mieć już przyszykowane i jakby co to idę sobie rodzic :)

Igi [emoji173]33 tc

reklama
No mój też zazwyczaj na miejscu a teraz akurat pod koniec ciąży się zdarzyło , że 2 tygodnie w berlinie. Wahalismy się długo czy ma jechać aż w końcu padła decyzja, że owszem , kasiory nigdy za wiele szczególnie dobrej a ja nie planuje urodzić jako lipcowka a sierpniowka :D wiec niby bezpieczna jestem. Ale przezorny zawsze ubezpieczony wiec torba i reszta ma być gotowa!

Igi [emoji173]33 tc

Do góry