Spokojnie z ruchami... Każda wie ile dzieciątko się rusza u każdej. Na moim miejscu nie jedna już by leciała co chwile na ktg... Mój mało kopie... W sumie wogole praktycznie tylko rozpycha więc pi tym poznaje że oj i po czkawce. Czasami potrafi pół dnia cicho siedzieć że muszę go zbudzic czy się rusza ;-)
reklama
papercut
Fanka BB :)
mam to samo wstalam zjadlam polozylam sie i czekalam az krolewna wstanie 3 min i sie zaczelo, od razu czlowiek spokojniejszy jest jak z rana sie upewni, ze wszystko ok
basia masz racje kazda juz w miare swoja dzidzie zna i moze okreslic co jest norma
basia masz racje kazda juz w miare swoja dzidzie zna i moze okreslic co jest norma
beata0526
Mamakulka znam to pękanie zylek często tak miałam, nie znam przyczyny, ale uczucie było nieprzyjemne, bo nagle poczułam dziwny ból w palcu patrzę a on fioletowy
Potem wszystko schodzilio. Przez ostatni czas tak nie miałam i mam nadzieję, że tak zostanie
Mika czekamy na fotki
Moja mała najwięcej szaleje wieczorem jak się poloze, po obiedzie też nieźle się wycina
uwielbiam to
Potem wszystko schodzilio. Przez ostatni czas tak nie miałam i mam nadzieję, że tak zostanie
Mika czekamy na fotki
Moja mała najwięcej szaleje wieczorem jak się poloze, po obiedzie też nieźle się wycina
uwielbiam to
Mamakulka
Ania no fajny mam ten szpital. Każda rodząca swoją sala z WiFi i ładna łazienka. Oczywiście na nfz. A za 60 zl doba maz jest ze mną cały czas i mamy swoje łóżko i śpimy sobie we troje. Taka opcje wybieram.
Ej mój palec juz jest normalny. Nie wiem co to było za dziadostwo.
Kurde ja też dzisiaj nie mogłam spać.
Igi [emoji173]33 tc
Ej mój palec juz jest normalny. Nie wiem co to było za dziadostwo.
Kurde ja też dzisiaj nie mogłam spać.
Igi [emoji173]33 tc
Mamakulka
Julian mi się źle kojarzy bo znajomi mają syna Juliana i to jest dość okropne dziecko. Ma 5 lat a nie kuma co się do niego mówi. Jak z nim wpadną do nas to proponuje mu wodę na przykład lub sok to gali się na mnie i nie odpowie. Zignoruje mnie normalnie. Zresztą rodziców tez. I wiem, że to nie kwestia imienia ale jakiś mam niesmak
No ten szpital super jest. Jak mi ciśnienie skoczyło wtedy to byłam i widziałam na własne oczy. Szok normalnie. Pielęgniarki mile strasznie. Jestem wegetarianka to bez problemu mi posiłek wymieniła na bezmiesny z uśmiechem na ustach . No i łóżka to nie prycze szeleszczace tylko normalne drewniane łóżka z materacem .
Igi [emoji173]33 tc
No ten szpital super jest. Jak mi ciśnienie skoczyło wtedy to byłam i widziałam na własne oczy. Szok normalnie. Pielęgniarki mile strasznie. Jestem wegetarianka to bez problemu mi posiłek wymieniła na bezmiesny z uśmiechem na ustach . No i łóżka to nie prycze szeleszczace tylko normalne drewniane łóżka z materacem .
Igi [emoji173]33 tc
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Angelikaa-niestety u mnie to nie możliwe,też by chcieli żebym została ale ja mam syna a partner prace taką a nie inną i nie mogę, dlatego wybrałam takie chodzenie codziennie czy co drgi dzień. Syn jest dla mnie tak samo ważny jk dzidzia w brzuszku.
wczoraj przed podaniem steryd zrobili ktg i wyszło nieźle, mała się od wczoraj znów troszke rozruszała, może sterydy ją wzmocniły, niestety ból krzyża mam od wczoraj okropny,krocza takie że najchętniej siedziałabym w ciepłej wodzie bo tylko to pomaga,lekarka mówiła że nie wie czy wytrwam te 2 tyg ale ja bardzo na to licze.
basia,perpecu=macie racje ale moja mała jeszcze 2 tyg temu brykała nan stop i w momęcie jak brzuch zaczął maleć mała ruszała się znacznie mniej.
Co do imienia u nas będzie na 100% Noemi, ale synek już sobie skrucił na Emi
wczoraj przed podaniem steryd zrobili ktg i wyszło nieźle, mała się od wczoraj znów troszke rozruszała, może sterydy ją wzmocniły, niestety ból krzyża mam od wczoraj okropny,krocza takie że najchętniej siedziałabym w ciepłej wodzie bo tylko to pomaga,lekarka mówiła że nie wie czy wytrwam te 2 tyg ale ja bardzo na to licze.
basia,perpecu=macie racje ale moja mała jeszcze 2 tyg temu brykała nan stop i w momęcie jak brzuch zaczął maleć mała ruszała się znacznie mniej.
Co do imienia u nas będzie na 100% Noemi, ale synek już sobie skrucił na Emi
reklama
niunia102
Happy wszystkie tu trzymamy kciuki zebys wytrwala te dwa tygodnie i imie dla córeczki śliczne.