reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Spokojnie z ruchami... Każda wie ile dzieciątko się rusza u każdej. Na moim miejscu nie jedna już by leciała co chwile na ktg... Mój mało kopie... W sumie wogole praktycznie tylko rozpycha więc pi tym poznaje że oj i po czkawce. Czasami potrafi pół dnia cicho siedzieć że muszę go zbudzic czy się rusza ;-)

reklama
mam to samo wstalam zjadlam polozylam sie i czekalam az krolewna wstanie :D 3 min i sie zaczelo, od razu czlowiek spokojniejszy jest jak z rana sie upewni, ze wszystko ok :)

basia masz racje kazda juz w miare swoja dzidzie zna i moze okreslic co jest norma :)

na tym etapie to już mniej więcej znamy rytm dnia naszych dzieci :D o północy skroiłam materiały na kostkę sensoryczną, dziś ją będę szyć bo w nocy już mi się nie chciało :p jak skończę to się pochwalę :)

Mamakulka znam to pękanie zylek często tak miałam, nie znam przyczyny, ale uczucie było nieprzyjemne, bo nagle poczułam dziwny ból w palcu patrzę a on fioletowy:)
Potem wszystko schodzilio. Przez ostatni czas tak nie miałam i mam nadzieję, że tak zostanie:)

Mika czekamy na fotki:)

Moja mała najwięcej szaleje wieczorem jak się poloze, po obiedzie też nieźle się wycina
uwielbiam to:)

Ania no fajny mam ten szpital. Każda rodząca swoją sala z WiFi i ładna łazienka. Oczywiście na nfz. A za 60 zl doba maz jest ze mną cały czas i mamy swoje łóżko i śpimy sobie we troje. Taka opcje wybieram.

Ej mój palec juz jest normalny. Nie wiem co to było za dziadostwo.

Kurde ja też dzisiaj nie mogłam spać.

Igi [emoji173]33 tc

Julian mi się źle kojarzy bo znajomi mają syna Juliana i to jest dość okropne dziecko. Ma 5 lat a nie kuma co się do niego mówi. Jak z nim wpadną do nas to proponuje mu wodę na przykład lub sok to gali się na mnie i nie odpowie. Zignoruje mnie normalnie. Zresztą rodziców tez. I wiem, że to nie kwestia imienia ale jakiś mam niesmak :)

No ten szpital super jest. Jak mi ciśnienie skoczyło wtedy to byłam i widziałam na własne oczy. Szok normalnie. Pielęgniarki mile strasznie. Jestem wegetarianka to bez problemu mi posiłek wymieniła na bezmiesny z uśmiechem na ustach . No i łóżka to nie prycze szeleszczace tylko normalne drewniane łóżka z materacem .

Igi [emoji173]33 tc

Angelikaa-niestety u mnie to nie możliwe,też by chcieli żebym została ale ja mam syna a partner prace taką a nie inną i nie mogę, dlatego wybrałam takie chodzenie codziennie czy co drgi dzień. Syn jest dla mnie tak samo ważny jk dzidzia w brzuszku.
wczoraj przed podaniem steryd zrobili ktg i wyszło nieźle, mała się od wczoraj znów troszke rozruszała, może sterydy ją wzmocniły, niestety ból krzyża mam od wczoraj okropny,krocza takie że najchętniej siedziałabym w ciepłej wodzie bo tylko to pomaga,lekarka mówiła że nie wie czy wytrwam te 2 tyg ale ja bardzo na to licze.
basia,perpecu=macie racje ale moja mała jeszcze 2 tyg temu brykała nan stop i w momęcie jak brzuch zaczął maleć mała ruszała się znacznie mniej.

Co do imienia u nas będzie na 100% Noemi, ale synek już sobie skrucił na Emi

reklama
Do góry