reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Nie no nic nie robiłam. Kroilam warzywa ale to lewa ręka wiec nic nie robiłam nią. Juz nie czuje tego ale jak położę rękę na stole to właśnie czuje poduszke na palcu. Głupie uczuciem

Igi [emoji173]32 tc

reklama
Haha na pewno tak :D

Czytam w necie i ch wie co to. Zobaczę jak będzie wyglądało i czy nic więcej mi nie pęknie .

Igi [emoji173]32 tc

o jezuuu jak ci fajnie :)

Powiem Wam że ostatnio super mi się śpi na prawym boku a to ponoć nie bardzo ... hmm... ale już coraz ciężej w tym łóżku się ułożyć heh, a rogal to najlepiej zainwestowane pieniądze :p

O taaak rogal to najlepsze co mogli wymyślić dla ciężarnej :D ta bezsenność mnie dobija wczoraj od 5 dzisiaj od 4:30 masakra :(

a mowia wyspij sie w ciazy na zapas haha ja dzisiaj wyjatkowo dlugo pospalam, zauwazylam ze z poduszka ciazowa super sie zasypia ale jak w nocy chce sie zmienic bok to juz takich akrobacji wymaga, ze sie rozbudzam, ostatnich pare dni budze sie na albo pod ta poduszka, az przescieradlo sciagnelam wiec niezle musialam sie krecic

hej dziewczyny ;) nadrobiłam :D
happymum jak ja się zastanawiałam gdzie Ty zniknęłaś, widzę że masz niezłe atrakcje, ale ważne że wszystko kontrolują lekarze, jestem pewna że Twoja kruszynka urodzi się zdrowa i najwcześniej w 36tc ;)

Pisałyście o odwiedzinach w szpitalu, jak dla mnie ok byle nie za długo ;) bo pewnie będę wykończona więc nie będę chciała zabawiać gości przez np 2h.

Nie odzywałam się bo mieliśmy aktywny weekend, a wczoraj mąż dostał tego ,,wicia gniazda" :D :D zaczął robić przemeblowanie w sypialni, nie cierpię tego bo zawsze jakieś nerwy ma jak mu koncepcja nie wyjdzie :p na szczęście poustawiał jak chciał i już zostawił puste przestrzenie na komodę i łóżeczko. Mnie to klują w oczy takie dziury w przestrzeni ale on mówi że jak już kupimy to chce rozłożyć i postawić na miejsce :p a kupujemy 1 lipca więc chyba jakoś dam rade :D

nastraszyłyście mnie troche tymi słabymi ruchami, wczoraj niewiele leżałam ale w trakcie dnia jakieś szturchnięcia w pępek dostawałam, ale to były tylko jakieś...przed snem jeden kopniak i tyle, a potem zasnęłam szybko. Rano taka zestrachana sie obudziłam no ale w końcu synek uraczył mnie łagodnie swoimi piętkami. ;) w 30min jakieś 10 ruchów naliczyłam więc chyba jest ok?

ja tez jak juz miejsce zrobilam na lozeczko zaraz musialam kupic i tam postawic bo dziwnie z taka dziura :D

co do ruchow to 10 conajmniej na godzine powinno byc wg aplikacji ciazowej wiec ok :)

reklama
teraz już się troche rozbrykał i jest o wiele więcej niż 10 na godzinę :) jaka ulga, od razu mi lepiej :D skubany jednak śpi wtedy kiedy ja ito ja budzę go kiedy wstaję z łóżka :D

Do góry