reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

basia -trzymam kciuki z całych sił!
u mnie nie lepiej, o 3 w nocy wstałam do małego bo miał koszmar. uspokoiłam go i zaliczyłam toalete a tam śluz z krwią,krwi nie było wiele ale jednak. Dzwoniłam w nocy do szpitala ale kazali zostać w domu i zaszwonić jakby mała się nie ruszałą, wody odchodziły pojawiły się skurcze lub ból brzucha ale od tamtej pory cisza i sama nie wiem co mam myśleć

reklama
Oj Basia :( oby Ci skurcze przeszły i nie pojawiały się już do sierpnia ;) wychodź ze szpitala w dwupaku!
ja po sobie już widzę że przeginać ze sprzątaniem nie mogę bo brzuch boli i mdłości wracają :/ przeleżmy ostatnie dwa miesiące :D

mój mały jak było gorąco to strasznie się rozleniwił a dziś od rana się wierci i w żebra szturcha :D byłam przekonana że przy tak paskudnej pogodzie będzie równie śpiący co ja a tu niespodzianka :p
dziś mam nadzieję dokończę szycie bo wczoraj mi goście przerwali :)

Happymum jedź i sprawdź koniecznie nie ma żartów.

Noc w miarę ok magnez w kroplowce jeszcze od wczoraj podłączony.
Ale znowu mnie zaczęły łapać skurcze... Mam mieć ktg zaraz więc sprawdzę... Ahhh
Dziewczyny porządki generalne od 36 zacznijcie nie wcześniej!

Ja na prawdę jestem zachartowana bo robię dużo i ogródek itp i jak widać już nie mogę... Oby skończyło się na strachu...

czpo zaczął odchodzić już jakiś czas temu,teraz poszedł pewnie do końca...dziewczyny je się nie śpiesze bo wiem ze w moim przypadku nie będą zatrzymywać akcji porodowej a nie chcę spędzić 2 dni zanim urodze w szpitalu jak to było z synkiem. Póki co mała dała o sobie znać więc staram się nie martwić

papercut, mam szpital 5min od domu więc jak pojawią się jakiekolwiek reguralne skurcze to pojade sprawdzić, ale jak mi pozwolą to jeszcze wróce do domu. z synem leżałąm tyle godzin ze teraz nawet o tym myśleć nie chcę, w domu o wiele wygodniej i spokojniej

reklama
Do góry