aniołkowa mamo super wieści
silnego macie Kubusia
jak dobrze że laktacja Ci się rozkręca
oby tak dalej! A jak będzie gotowi to poprosimy o zdjęcie na e maila
a mi wróciły krwotoki z nosa i trądzik :/ mam nadzieje że to szybko minie.
współczuję wszystko przeziębionym, mnie na szczęście jak na razie od poczatku ciąży choroby omijają i oby tak do końca.
Słuchajcie jaką akcje dziś miałam... Stoję w sklepie w kolejce, przede mną babeczka 50+ plotkuje z jedną panią z obsługi, odwraca sie i patrzy na mnie i mówi, ,,no ciężarną to ja przepuszczę". To ja przechodzę grzecznie przed nią a ta dorzuca tekst ,,te 500+..." Ja oburzona się odwracam i mówię słucham?? A ta powtarza te 500+....to ja do niej że ustawa jest od kwietnia, a ja w ciążę zaszłam w styczniu wiec nie dla tego programu a poza tym to moje pierwsze dziecko i mi 500+ nie przysługuje pomimo że też płacę podatki i zrzucam się na ten program jak wszyscy. To ona żebym się już nie obrażała, że tak wszyscy mówią. To jej odpowiedziałam że głupio mówią i żeby sobie takie teksty darowała. Ekspedientka mnie obsłużyła, życzyła mi dużo zdrowia i lekkiej pogody, podziękowałam grzecznie i wyszłam.[emoji14]Ale wyobraźcie sobie jak mi ciśnienie podniosła...człowiek sie starał, w ciągu 1,5r stracił 2 ciążę a kiedy sie udało to wychodzi na to że dla kasy bo jakaś ustawa została wymyślona.