reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Kurde a ja ostatnio mam problem bo co zjem to od razu idę na tron. Sorry za doslownosc ale serio tak jest. 10 minut i juz musze. Bez sensu jeść normalnie.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
papercut
mamakulka jaka przemiana materii ja jakos od stycznia jak medycznie sobie nie pomoge to moge i tydzien lazic bez odwiedzania lazienki, masakra w tym temacie jezu wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jak czlowiek kupy od pol roku nie zrobilam [emoji32]
Mamakulka
Wiesz co powiem Ci , że ja się wypróżniam dużo częściej odkąd nie jem mięsa. Mój brat nie je od niedawna i tez to ostatnio powiedział generalnie się zmartwilam bo przyszło mi do głowy oczyszczanie organizmu. Do tego czuje taka kule w przełyku ciągle , jakby zgaga ale bez kwasu. Jezus maria. Wiem , że to oblecha ale nie mam z kim o tym a Wy na czasie[emoji14]
niunia102
O fuj ale tematy :-)
papercut
haha no z kims trzeba ja miesa niewiele jem bo nie przyzwyczajona jestem, moze raz w tygodniu troche indyka/kurczaka i od czasu do czasu plasterek szynki
coraz wiecej dziwnych dolegliwosci, a myslalam, ze 1 trymestr byl przekichany
coraz wiecej dziwnych dolegliwosci, a myslalam, ze 1 trymestr byl przekichany
Mamakulka
No ja pierwszy miałam tragiczny . Od 14 tygodnia znowu żyje dobra kończę temat bo wszystkie ode mnie uciekniecie na zamknięty[emoji14]
Niunia ja też mam jutro wizytę ja mam na 10 rano wiec nie musze długo czekać. A tak teraz zauważyłam , że czuje małego tylko po prawej stronie.
Niunia ja też mam jutro wizytę ja mam na 10 rano wiec nie musze długo czekać. A tak teraz zauważyłam , że czuje małego tylko po prawej stronie.
reklama
niunia102
Mamakulka tez na 10 ale to tak odlegly czas ze juz sie doczekac nie moge i chcialabym zeby to juz bylo
No i faktycznie jeztesmy na siebie skazane :-) ale fajnie z wami tu jest:-)
No i faktycznie jeztesmy na siebie skazane :-) ale fajnie z wami tu jest:-)