reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Od dziecka moim marzeniem jest wydać książkę, mam trochę pomysłów ale nie umiem tego ubrać słowa. Ktoś mi doradził żebym nagrywała to co mówię bo mówić umiem ale nie znoszę brzmienia swojego głosu na nagraniu i chyba bym nie zdzierzyla odsłuchania tego.

Jedyne co umiała bym napisać na ta chwile to książka w stylu Grocholi albo tego typu a tu się rodzi problem bo wstydziłabym się gdyby ktoś znajomy ja czytał. Mąż doradza pseudonim :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pisz kochana ja lubie tego typu ksiazeczki tez chetnie przeczytam :-) a tesciowa sie nie ma co przejmowac najwyzej sie obrazi ale uwierz nie na dlugo bo bez wnoka zyc nie bedzie umiala :-)

Wiecie co ona ze mną pod jednym dachem mieszka a interesuje się tylko wtedy jak chce dowalic jakaś szalona porada. Nawet nie wie który mam tydzień co na wizycie itp. Nie pyta nie gada nic. Ostatni raz po usg zeszła do niej na dol i zapytałam czy chce się coś dowiedzieć może czy coś i to było w chyba 26 tygodniu. Także ten :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry