reklama
niunia102
Fanka BB :)
U nas akurat rodzice z obyu stron nie wtracali sie za duzo jak pytalam to mowili jak oni robili ale zeby sami z siebie to moze kilka razy ale jak zobaczyli ze i tak robimy po swojemu to odpuscili i mnie sie to bardzo podobalo bo moge wychowywac dzieci po swojemu :-) a oni jak chca to niech rozpieszczają
N
nati_de
Gość
ZazdroszczeU nas akurat rodzice z obyu stron nie wtracali sie za duzo jak pytalam to mowili jak oni robili ale zeby sami z siebie to moze kilka razy ale jak zobaczyli ze i tak robimy po swojemu to odpuscili i mnie sie to bardzo podobalo bo moge wychowywac dzieci po swojemu :-) a oni jak chca to niech rozpieszczają
Mamakulka
No moja mama lubi coś powiedzieć ale koniec końców odpuszcza. Teściowa tez ale teściowa bardziej irytująca bo to teściowa. Wkurza mnie bo lubi się przechwalac a pitoli głupoty , że jak byście słyszały to czacha dymi.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A
a_gosc
Gość
Zazdroszczę, ja już się obawiam jak to będzie z moją teściową (pielęgniarka szczepiąca niemowlęta). Na dodatek mieszka blisko Mój mąż podłapuje wszystkie jej pomysły) dziecko wychowane sterylnie i już z góry zakładają, że będzie miało alergię, bo teraz wszystkie mają, zero smoczka itd
Mamakulka
Ja bym nie dała rady. Ja mam w sobie przekore i nawet jak by jakiś pomysł mi pasował to bym go znegowala bo taka jestem bicz
papercut
ja bede prac wszystko ale ze swoimi od razu bo i tak uzywam plynu do prania dla alergikow
nati nawet jak sie obraza to sie przeprosza potem, przeciez nie to jest w tym wszystkim najwazniejsze
niunia i taki uklad jest najzdrowszy
ja w ogole jestem uczulona na komentarze nietesciowej, co by nie powiedziala odbieram to jakos negatywnie i jako atak na moja osobe zobaczymy jak to bedzie jak sie urodzi
nati nawet jak sie obraza to sie przeprosza potem, przeciez nie to jest w tym wszystkim najwazniejsze
niunia i taki uklad jest najzdrowszy
ja w ogole jestem uczulona na komentarze nietesciowej, co by nie powiedziala odbieram to jakos negatywnie i jako atak na moja osobe zobaczymy jak to bedzie jak sie urodzi
Mamakulka
Ja z moja jeszcze mieszkam !! I czekam na tych kartonach . Drugi miesiąc juz a jakie perypetie nam odwalala to byście się zagotowaly wczuwajac w moja sytuacje. Niby mamy osobne mieszkanie na gorze a i tak nam potrafiła na złość robić.
A
a_gosc
Gość
Mam to samo, w ogóle mam inne poglądy na wychowanie. Z jednej strony cieszę się, że mąż jest zainteresowany, sam poprosił mnie, żeby mógł być przy porodzie, to samo jest z zakupami dla dziecka, ale z drugiej strony myślę, że jakby się mniej interesował to miałabym mniejszy front przed sobą. A tak stresuje się tym co będzie jak się dziecko urodzi
reklama
Mamakulka
Mój mąż w to się nie wtrąca. Jak mu mówię o czymś istotnym to unosi brwi i się gapi jakbym mu wykład o starcie rakiety apollo dawała. Mam nadzieje, że ogarnie.
Za to teściowa ma milion rad , niby dyskretne ale kurde no niech se zrobi dziecko jak chce wychowywać.
Za to teściowa ma milion rad , niby dyskretne ale kurde no niech se zrobi dziecko jak chce wychowywać.