reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja tam też śpioch. Jeszcze w południe godzinna drzemke mam. A jak trzeba synka do szkoly zaprowadzić to na śpioch idę. Ja rozumiem jak ktoś ma problemy ze spaniem i przez to zmęczony chodzi a ja śpię wyśmienicie a i tak zmęczona jestem. Hahaha. Może próbuje wyspać się na zapas haha

reklama
o super informacja z tymi truskawkami :)

ja mam problem z utrzymaniem snu jak juz sie obudze to musze sie nameczyc zeby usnac a tu albo siku albo glodna zawsze cos, ale w dzien sobie drzemie wiec jakos daje rade :)

nie wiem jak ja to zrobilam ale sie przeziebilam, mam zatkany nos gardlo cale zawalone i zatoki zaczely mnie bolec, ja nie wiem co z tymi zatokami mam w ciazy..

Papercut zdrowka latem tez mozna sie przeziebic ja nawet mialam zapalenie płuc a wina sa klimatyzowane pomieszczenia i przeciagi.
A co do spania jak chodzilam do pracy i musialam wstawac tez robilam sobie drzemkę w ciagu dnia :-) ale teraz nie musze wstawac wczesnie wiec leniuchuje:-)

o super informacja z tymi truskawkami :)

ja mam problem z utrzymaniem snu jak juz sie obudze to musze sie nameczyc zeby usnac a tu albo siku albo glodna zawsze cos, ale w dzien sobie drzemie wiec jakos daje rade :)

nie wiem jak ja to zrobilam ale sie przeziebilam, mam zatkany nos gardlo cale zawalone i zatoki zaczely mnie bolec, ja nie wiem co z tymi zatokami mam w ciazy..
Ojoj ja to raz przeziębiona byłam tfu tfu bardzo mi pomogła seria na przeziębienie prenatal szczególnie grypovita do rozpuszczenia w wodzie gorącej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja chyba juz 5, najgorszy jest bol zatok bo nigdy wczesniej mnie nie bolaly, zwariowac mozna, mysle ze normalnie jakas tabl na zatoki bym wziela i normalnie funkcjonowala a tutaj sie meczyc trzeva

reklama
ja niestety od nadmiaru truskawek mam zgagę :sad: jem po kilka.
ale dzieciom robię codziennie galaretki z truskawkami I kilka słoików dżemów już też zrobiłam.
dziś kupiłam dość ładne, więc te ładniejsze zamrożę, a z reszty znów zrobię dżem.
poza tym truskawki zawierają najwięcej witaminy C, więcej niż jakiekolwiek inne owoce.

heh, a ja muszę wstać codziennie 6:10, żeby ogarnąć małe towarzystwo I porozwozić... :baffled: wracam przeważnie o 9 z zakupami. ale dziś się muszę koniecznie położyć w ciągu dnia do jakoś słabo się czuję.

Do góry