reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dam na pewno ;)

Mój po posiłku idzie spać wiec ruchów nie wylicze. Hmm chyba po zimnym się rozbudza. Nie wiem nie chce się martwić na zapas bo nie sądzę żeby to było coś złego. Czuje go więc jest ok. Od początku nie jest aż taki ruchliwy :)

Widzę czasem na brzuchu jak jedzie stopka i to jest ok :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuje wam kochane za wszytskie gratulacje :-)

Nasz synek ma na imię Kubuś i cała noc oddychał samodzielnie, nie trzeba mu przypominać :-) swietnie sobie radzi! Ma ok 40cm długości także jest dużym chłopcem jak na swój wiek. Mnie sie udaje odciągać troszkę mleczka także karmią go moim mlekiem. Wyglada ma to, że laktacja ruszy pełną parą :-)
Ja czuje sie naprawdę dobrze. Funkcjonuje normalnie chociaz troszkę jestem obolała.
Nie obraźcie sie, ale nie będę wrzucać tu zdjęcia, bo nie dosc, że malutki jest w inkubatorku i ma sporo rureczek i narazie nie pokazujemy nawet znajomym (tylko rodzinie ) a po drugie to jest forum otwarte i nie bardzo chciałabym tu wrzucać jego zdjęcia.

Trzymam za was kciuki żebyście dały radę do konca i zastanawiam sie która bedzie następna :-)

Aniolkowa mamo super ze synus sam oddycha jeszcze lepiej ze dajesz swoj pokarm bo szybciej przybierze na wadze bedzie rosl i szybciej Was wypuszcza do domku :) ale to niesamowite my musimy czekac jeszcze dwa miesiace a ty juz widzisz swojego Kubusia:) jeszcze raz zdrowka dla Was :*

Ja dziewczyny jak lekko sie ochlodzilo to spie co raz lepiej. Oczywiscoe wstaje w nocy i nad ranem na siku i musze z raz wysmarkac nos z okazji alergii ale zasypiam szybko i spie do 10 a dzis nawet do 11 hehe az szok :)

Aniolkowa supre ze Kubuś sam oddycha to dzielny i duży chłopak a na twoim mleczku wyrosnie ma wspanialego syna
Polcia mi po tym lekim ochlodzeniu po tych deszczach tez lepiej sie funkcjonuje oddycha przedewszystkim i latwiej mi wejsc po schodach tak jak jest teraz moglo by zostac przez cale lato :-) nie za cieplo nie za zimno

Noo mogloby tak zostac. Ale pewnie niektorzy chca upaly na wczasach. I jak juz maju taka pogoda byla to podejrzewam ze lato da w kosc. Oby chociaz bylo na przemian bo te temperatury wykanczaly. Mam juz wiatrak wiec w razie co w domu bd siedziec i sie wietrzyc hehe

Moje dziecko w porównaniu z waszymi to ma chyba jakieś ADHD brzuszne, cały czas się wierci i wypycha, w przeciągu max 5 minut mogę naliczyć 10 ruchów, jak mu tal zostanie po porodzie to przebije siostrę :) Ona w brzuszku była spokojna a w pierwszym roku życia dała czadu :p
Aniołkowa mamo cieszę się że synek świetnie sobie radzi. Jak już będziecie gotowi pokazać zdjęcie maluszka wyślij na nasz grupowy mail, tam wasz skarb będzie bezpieczny :p

aniolkowa super ze swoim mlekiem na szkole rodzenia babka mowila ze wczesniaki dostaja od mamy super mleko dla wczesniakow i ono jakos w terminie porodu zmienia sie na normalne zeby wszystko co najlepsze dostarczyc takze extra :)

moja sie rusza jak szalona, wczoraj wydawalo mi sie, ze doslownie ani chwili nie spala caly czas brzuch mi latal albo czulam po wnetrznosciach, ze dostaje (oczywiscie po odpaleniu kamery cisza, zlosliwiec maly)

biedny maluszek z tym wachaniem truskawek :( ja ok pol kg codziennie wcinam, mam nadzieje, ze nie uczule malej

reklama
ja mam to samo papercut! tak maly sie rusza, fikolki robi, ze brzuch faluje a chce wlaczyc kamerke nagle nic :p
ja za to jak kochalam truskawki to od 2 miesiecy nie moge na nie patrzec... :no:

Do góry