reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mój dziec tez juz nie kopie. Od chyba 3 dni się właśnie przemieszcza i wypina pupsko tylko i sporadycznie kopie :)

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Aniolkowa mama gratuluję!

Malutki jest dzidziuś ale ważne że zdrowy
Moja koleżanka urodziła z waga 1100 gr i mała była malutka jak dwa telefony razem :-)
Była półtora miesiąca w szpitalu i jedynie miała problemy z samodzielnym ssaniem więc przewiezli mała fo innego szpitala tam miała rehabilitację i było super. Jest już w domu waży 3 kilo :-)

Jedynie męczące dla mamy dojazdy do szpitala i chęć aby już było w domciu :-)

aniołkowa mamo wszystkiego co najlepsze dla maluszka i dla Ciebie, odpoczywajcie sobie :)
dziewczyny któraś z Was pisała o częstym twardnieniu brzucha jak się chodzi, kurcze mam to samo :( ostatnio miałam wizyte i szyjke miałam długą ale zaczynam się stresować delikatnie :/

Aniolkowamamo, serdecznie gratuluje, bardzo sie cieszę ze juz jesteście z synusiem i jest wszystko dobrze [emoji3]. Prosimy o zdjęcie małego przystojniaka [emoji3], no i czy juz sie zdecydowaliście na imię?

Optymistka, ja pisałam o twardniejącym brzuchu, opisałam w wątku wizytowym. Mocno sie zestresowałam ze tez juz mogę urodzić

mi gin powiedziala, ze na tym etapie nie sposob odroznic klasyczne twardnienie brzucha ktore jest treningiem macicy a twardnienie-skurcze majace wplyw na szyjke wiec jak wam sie wydaje, ze za czesto czy za bolesnie twardnieje to sprawdzajcie szyjke czy sie nie skraca bo moze lezec trzeba..

pedicure to koszmar ja mam metode siedze po turecku i wykrecam sobie stope tak zeby do paznokci siegac [emoji23] faceta nie ma co prosic chyba

haha ja na razie nie probowalam:-) malowac paznokci ale z goleniem mam mega problem juz od jakiegos czasu i tu tylko maz albo lusterko z tym ze z lusterkiem strasznie niewygodnie

reklama
Papercut robie to samo :D tez siad turecki i jogę odwalam heheh

Z goleniem mam ogromny problem bo nawet z lusterkiem nie bardzo mi idzie. Mąż też w tej dziedzinie próbował i tez nie udane. Boi się ze mnie zatnie i skrobie za delikatnie przez co jest to dość nieprzyjemne. Na ślepo musze robić i na raty. W piątek wizyta wiec od dzisiaj zaczynam haha

31 tc Ignaś [emoji175]

Do góry